torsdag 26. februar 2015

Sagblad 400mm

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Her finner du en oversikt av hvilke sagblader som er standard på sagene og et utvalg av. Herdede og polerte samt filte og slipte.


For byggsager, vedkappsager m. FIXIT BLAD VEDKAPPSAG 400MM.

HM sagblad 400mm x 30mm Kr. Hundrevis av sagblad for tre, sponplater, aluminium fra Bosch, Makita, DeWalt, IRWIN. Lett å finne frem riktig sagblad med filtrering. Støydempet med laserskjærte spor for ekspansjon og . Bladet har tenner og måler 4mm i diameter.


Sagblad til vedkapper 400x30xmm - Probuilder. Periferihastighet: Med std. Sjekk priser på 400mm sagblad. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp 400mm sagblad billig i nettbutikkene. Fein sagblad for rustfritt 400mm lengde. Har en gammel vedsag med relativt stort sagblad (ca 60cm i dameter).


Koll: Kvalitet som tradisjon - sagblad fra Tyskland. Den eneste håndsagen på markedet som kan skjære opp til 400mm dypt i betong og. SAGBLAD MULTI 10MM FINTANN MM12 Styck.


Bedre kraftoverføring mellom sag og sagblad takket være et patentert. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Betongsagblad Diameter ø 4mm x 24. Kontaktinformasjon: Rune Wee. Print Utskriftvennlig versjon . Mange tror at det er samme hvilke blad de velger, og kjøper et “billig” universalblad – og for noen er det helt riktig.


Dobbel gJæringssag med 400mm sagblad , for stålprofiler, styres direkte fra SchüCal. To 4mm blad er montert på en splinesaksel og beveger seg inn og ut fra senter, og tillater bruk av en utmatningstransportør for bord som tilleggsutstyr. Senterhull Ø 2(2). Kraftig vedkappsag med 400mm sagblad.


Leveres ferdig montert med hardmetall sagblad og en kraftig motor på 2kw.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg