onsdag 11. mars 2015

Best kompostvender

Markedets eneste norskproduserte kompostvender! Unik konstruksjon med hensyn til manøvrering og smidighet. Kompostvender til å henge etter traktoren. Fin til tælle eller lingnene.


Gjennomgang av hva bøndene har gjort med sin talle, arbeidsforbruk. Spredning av ubearbeidd og .

I Aurland er det best å legge opp ranker i perioden. Gujer kompostvender var med for å gi tips om optimal bruk av. Demonstrasjon av ulike gjødselvogner og norsk kompostvender på. Best kompostvender – eneste nordiskproduserte kompostvender.


Mangler: kompostvender. Se video med kompostvenderen i bruk. Luft komposten med en kompostvender med jevne mellomrom, så holder du. Nedbrytningen har best forutsetninger når temperaturen ligger .

The machine turning and mixing . BeSt kompostvender fra Alvdal. Image may contain: outdoor. Det blir demonstrasjon av den norskproduserte. Dessuten er det den beste maskina, så da må det jo . Det aller beste er å kunne nyttegjøre seg.


Vi vender den lange kompoststak, for at få en optimal kompost. Du bør blande inn kompoststrø for å oppnå best mulig nedbryting. Jora kompostvender er en kompostbeholder som skiller seg ut fra de.


Har man en kompostvender er den særdeles effektiv til at blade materialet med ( men altså kun én gang, efter opsætning må stakken ikke forstyrres). Byberg Hydrauliske toppstag (nor). Slik komposterer du på 1-2-3. Bruk av kompostvender i Sigdal. Utvikler og bonde Olav Odden, Alvdal.


For best mulighet for omdanning av tallen eller for å redusere faren for. Bjørndalen og Mule var best egnet. Det er de små øyeblikk når jeg føler meg som en del av felles-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg