tirsdag 24. mars 2015

Baderomspanel coop

Med baderomsplater kan du pusse opp badet uten fliser - Obs. Flismønsteret måler 60xcm. Platen har en vanntett og meget slitesterk overflate.


Denne uken får du Fibo-Trespo baderomspanel fra kr 2pr. Prisen på baderomsplater er billigere en flis, du får dem fra ca kr 5og opp .

Forbehold om trykkfeil og utsolgt. Fibo grey concrete baderomspanel. Legg til til kapping (anbefalt).


Bufret Lignende Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Jeg ville handlet innredning ol på IKEA og resten på coop obs bygg. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Baderomspanel , Baderomstapet etc.

For ikke lenge siden hadde Coop tilbud på slike plater fra Fibo-Trespo til kr. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butik. Veggplate med vanntett og slitesterk overflate. Ypperlig til bruk i våtrom.


Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Se noen eksempler på bruk av . Selskapet Gipling AS i Steinkjer, som eier og driver Byggmakker-butikker i Midt-Norge, kjøper Byggmix-butikken til Coop. Coop Extra Bygg Stjørdal er et topp . Det er kort vei til Coop Marked på Lora.


Ellers er det minutter til Lesja med barnehage, togstasjon, butikk, kommunadministrasjon og legekontor. Ta til høyre inn Ørnevegen ved COOP -Norge (gamle NKL). Coop Byggmix er butikken for den nevenyttige forbruker. Coop OBS Bygg), som kan festast på 60cm. FERDIGMALTE VEGGER OG TAK GJØR DET SELV!


Skyl skiten plast i kaldt vatn og la den renne av før levering.

Bruk gjerne oppvaskbørste på vanskelege flekkar - går ikkje dette, gjer plasten betre nytte i . Boligtype: Tomannsbolig, Eierleilighet. På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring for avtale.


Visning på byggeplass kun etter avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg