onsdag 11. mars 2015

Vanningssystem plen

Ny teknologi gjør det mulig å vanne plenen din hjemme, mens du selv sitter på. Nå kan du styre vanningen med en app, og alltid se hvordan hagen din har det . Vanning Installasjon AS leverer vanningsutstyr og komplette løsninger for hage og grøntanlegg. Det være seg små manuelle, til store automatiske . Selv om plenen din er tørr og brun er det bortkastet å vanne nå, mener gartner.

Ved Knupp hagesenter i Drammen starter vanningen tidlig. Siden plenen ikke er lagt vurderer jeg å grave ned slange og lage et enkelt opplegg for vanning. Noen som har erfaring med dette? Diskré popup-spredere kommer opp av bakken og sikrer en effektiv og jevn vanning av plenen. Så forsvinner de ned i bakken igjen når de har gjort jobben.


Korrekt vanning er viktig for å sikre at plantene dine og plenen holder seg grønne og sunne. GARDENA har alt du behøver for å gi hagen din den .

Det vil ifølge Smaaland si at all norsk plen tilsvarer en seks meter bred. Når og hvordan du bør holde plenen fuktig, hvilket sprinkleranlegg du bør bruke med mer. Husqvarnas beste tips for vanning av plen. Vedlikehold er viktig for å bevare plenen , og riktig gjødsling, vanning og klipping er viktige tiltak. Her får du våre beste tips til vedlikehold og stell av gressplen.


Jevn tilgang på vann er viktig for at planter skal trives. Med et permanent vanningssystem i hagen vil du snart få grønn plen og frodige blomsterbed. Disse anleggene husker hvordan plenen ser ut fra gang til gang. En plen kan svis totalt i en tørkeperiode, men den blir grønn igjen når det begynner å regne.


Mange er litt for ivrige til å . Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde din plen. Plen tåler fint en uke uten vanning. TØRKETID: Etter et par uker med tørke bør plenen vannes godt for å bli grønn og fin.


NW): Plenen skal vannes etter et par . NØYE VANNING : Unngå å vanne rett på kronbladene til sommerblomstene.

Når du tror alt håp er ute, gjør du følgende for å få en flott plen. Har du svært sandholdig jord må du øke vanningen. Skal du anlegge plen i hagen, eller har du en plen som har sett sine beste.


Automatiske vanningssystemer gjør hagen lettstelt, men pass på hvor du bruker det. Hageplen i samarbeide med Abakus Norge AS, er stolte av å kunne tilby våre kunder et enkelt og veldig bra vanningssystem. Systemet er også frostsikkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg