mandag 16. mars 2015

Vedkløyver med motor

Hydraulikkstasjon med hk motor og tank. Dette er rimelig for en hydraulikkstasjon! SE NOEN BILDER og har kun nesehjul. Jeg har ikke traktor og lurer på å kjøpe meg en bensindreven vedkløyver. Den italienske Bell-fabrikken produserer Pickpine vedkløyvere av særdeles.


En meget robust kløyver med hk Honda- motor (kW) og tonns trykkraft.

Her er tipsene til deg som skal handle vedkløyver. Enkleste variant av vedkløyver med en skyvekraft på tonn og med motor på 1 . VEDKLØYVER 7T de lux modell. Vi er nesten ferdige med å sette vedkløyver sammen.


Montering av ekstrakniv på. Bensindrevet vedkløyver med hydraulisk stempel som gir hele tolv tonns kløyvekraft og. Maskinen drives av en firetakts OHV- motor på 1cm³ med snorstart.


Girdrevet vedkløyver fra Gardentec med hele tonns trykk. Maskinene er satt sammen av solide komponenter som vil gi deg trygg .

Gjør vinterforbredelsene enklere med en Ariens vedkløyver. Spar ryggen og armene for den tunge jobben med å splitte vedkubbene. Skogsmaskiner - Mascus Sverige.


Hoveddelen er et stort svinghjul som drives av en motor. Vedkløyver : Test av modeller. Sterk enfaset motor , justerbar høyde. Den mest robuste kløyveren i sin klasse. Jeg hadde en Jobu vedkløyver som bestod av en Briggs and stratton motor påmontert et tungt svinghjul med skrukile.


Kraftig bygd hydraulisk vedkløyver , type benkmodell. Med stående motor som legger tyngdepunktet rett over hjulene. Fremmating ved hjelp av hydraulikktrykk,. Med Norges kanskje raskeste vedkløyve bruker kilen kun sek.


Drivstoff: Bensin, oktan. Betjening: To- hånds sikkerhetsbetjening. Praktisk vedkløyver med justerbar kløyvelengde. Tohåndsmanøvrering for sikker bruk. Automatisk retur til forinnstilt kløyvelengde.


Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg