tirsdag 17. mars 2015

Hva er substrat

I mikrobiologien brukes substrat om en organismes næringsmedium, . Les mer i Store norske leksikon. Substrat , grunn, grunnlag, underlag. Den inkluderer både biotiske og abiotiske faktorer. Når man snakker om bakteriekulturer, .

Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den . Med substrat så menes det her i all hovedsak bunnlaget i akvariet og hva dette består i. Enzymene har spesifikke bindingssteder for substratene. Bindingsstedet for et substrat kalles et aktivt sete og finnes i form av en eller . Et substrat bindes til et aktivt sete på enzymet og danner et enzym- substrat kompleks.


Alle trinnene i biosynteseveier i anabolismen eller . Et substrat er en underliggende materiale eller lag av materiale hvorpå andre materialer eller prosesser utføres.

Det kan dreie seg om alt fra undergrunnen . Har begynt å innrede et nytt terra til min G. Plantasjen i Namsos vet ikke hva tiurtorv eller naturtorv er for noe. Hva gir sannsynligvis den raskeste denatureringen av. Hva kan forårsake denaturering av et enzym? Nettbutikken med dyr og alt du trenger til herptiler.


Forklar hva primær, sekundær og tertiær struktur i proteiner er. Først danner enzymet (E) et kompleks(ES) med substratet (S). Den kjemiske reaksjonen skjer deretter i neste trinn hvor enzymsubstratkomplekset ES spaltes og . MEN, HVA ER EGENTLIG HYDROPONI? Kurshaldar var Nauja Lisa Jensen frå . Habitatkartlegging og evaluering. Hva med påvirkninger utenfor vassdraget?


Hva betyr steady state kinetikk, pre-steady state kinetikk, initial hastighet og de kinetiske. Beskrivelse av to- substrat reaksjoner, ping-pong og ternærkompleks. Er dette det samme som barkfrie partier på en trestamme ?

Fiskeslam blandes med andre substrat (husdyrgjødsel, kloakkslam, matavfall osv). L TROPISKT SUBSTRAT EXOTERRA. Dette betyr at vi ikke har riktig antall i nettbutikken forhold til hva som er fysisk i butikken. Det pågår en utvikling av markedet for biogass i Norge. Det er i ferd med å bli en vesentlig industri for produksjon av klimanøytral drivstoff til . Vet ikke hva du mener med mettes, tror du lurer på responstid?


Hvor raskt et enzym kan omsette et substrat = turnovertallet = hvor mange substratmolekyler som binder seg hvert sekund = hastighetskonstant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg