fredag 27. mars 2015

Fettutskiller krav

Hvis du tror at dette unntaket gjelder deg, må du søke kommunen din om dispensasjon. Krav om fettutskiller gjelder blant annet for: Spisesteder . Alle virksomheter med avløpsvann som inneholder fett eller olje av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse skal ha . Kravet gjelder alle virksomheter som er tilknyttet offentlig . Viktig å tenke på når fettutskilleren skal tømmes - Gjenvinningsbloggen blogg.

Noen kommuner har også krav om at fettutskilleren skal tømmes. Hvis bedriften har installert fettutskiller , må daglig leder sørge for at denne er. Bedrifter som produserer eller serverer mat, må følge noen enkle krav fra oss.


I utgangspunktet skal alle virksomheter med avløpsvann som inneholder fett eller olje av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse ha fettutskiller. Driver du med matproduksjon? Det er mange krav du må forholde deg til.


Norvatømmer fettutskillere.

Olje- og fettutskillere , regelverk og praktisering i. Forurensningsforskriften, kapittel - krav til utslipp av oljeholdig avløpsvann . Formålet med å stille krav til virksomheter som har påslipp av fettholdig avløpsvann til. KRAV OM INSTALLASJON AV FETTUTSKILLER. Når dere har påslipp av fettholdig avløpsvann til offentlig avløpsnett, . Virksomheter som produserer eller serverer mat må ha fettutskiller. Skedsmo kommune stiller krav til alle virksomheter som tilfører fett til . Som myndighet etter denne. Fettutskillere tilknyttes spillvannsledninger for å utskille vegetabilsk- og.


Kommunen kan etter søknad gi dispensasjon fra krav om fettutskiller. Krav til avløpsvann som skal føres til fettutskiller. I de fleste tilfeller er det et krav om å installere fettutskillere for føl-. Vi henstiller med dette Bedrift AS om å utbedre oljeutskilleren slik at den fungerer etter hensikten og utløpsvannet tilfredsstiller de krav som . Følgende typer virksomhet . Søknadsskjema finnes på kommunes hjemmeside .

I Trondheim er det krav om installasjon av fettutskiller på avløp fra storkjøkken, restauranter, kaféer, større kantiner og lignende. Ingen fettutskillere skal ha . Overvann og sanitært avløpsvann skal ikke til fettutskiller. KRAV TIL FETTUTSKILLERE OG TIL PÅSLIPP AV FETTHOLDIG.


Kommunen er forurensningsmyndighet etter dette kapitlet og fører tilsyn med at bestemmelsene og vedtak. I Sunndal er det krav om installasjon av fettutskiller på avløp fra storkjøkken, restauranter, kaféer, større kantiner og lignende. For verksteder , vaskestasjoner, bensinstasjoner m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg