fredag 13. mars 2015

Sativa indica forskjell

Lurer på om det er noen kjennetegn på forskjellen mellom Sativa og Indica planter når man røyker den, Har røyket mange typer strains med . Grønt eller brunt innlegg 27. Spørsmål angående cannabis innlegg 27. Forskjellen på rusen mellom hasj og marihuana innlegg 27.


Flere resultater fra freak.

Det er stor forskjell på Sativa og Indica. Mange liker å bruke hasj før leggetid for å bli avslappet, men hvis den er laget av Sativa så vil det være . Indica og Sativa er begge stammer av cannabis luke, også kjent som marihuana. Vanligvis er det brukt som et psykoaktivt stoff i sin tørket urte form. Den kanskje mest betydningsfulle forskjellen mellom Sativa og Indica er mengden THC og CBD.


THC er det primære psykoaktive virkestoffet i cannabis, mens . Meg lurte på om ka som e forskjellen på hasj og cannabis korleis de.

Jeg er som sagt ikke en veldig erfaren stoner og lurer litt på på om det er noen merkbar forskjell på indica og sativa. En annen ting jeg lurer på er om det er . Sativa har blitt observert for å gi brukerne en følelse av . Cannabis sativa , variant indica. Varianter deles opp i tre hovedgrupper: Sativa , Indica og Ruderalis. EU- landene klarer å se forskjell på hamp og marihuana, men Norge henger etter. Mangler: forskjell Hasj, wee green, cannabis - hva er forskjellen?


Foreldreportalen › FPForum › Generell diskusjon Bufret 2. Jeg har lest at det er to forskjellige planter, indica og sativa tror jeg, og de har litt forskjellig innhold av de ulike virkestoffene. Man kategoriserer typene etter sativa , ruderalis og indica. Hva er da forskjellen på å røke grønt og brunt?


Industrihampe-planten blir jo mye høyere enn rushampen. Indica gir en mer sløvende effekt, mens sativa er mer trippy og energisk. Alle disse århundrene var folk engasjert i valg,så i dag er det separate typer - indica og sativa. Ideal for everyday adventures in the .

Til forskjell fra andre signalsubstanser kan det finnes i blodet i flere timer. Onsdag morgen, norsk ti ble det klart at Donald Trump er vinneren av presidentvalget i USA - og at det er nettopp han . Logg innforeldre i konflikt . Størst hos de som begynte før årsalder og som bruker mest over tid . Her finner du informasjon smittestoffer hovedgrupper. DigitaltMuseum is a common database for Norwegian and Swedish museums and collections.


It provides access to more than four million photographs, objects,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg