fredag 27. mars 2015

Plantevern 2017

Norge implementerte EU-direktivet om integrert plantevern (IPV). Selv om ulike elementer innen IPV har blitt . Dette gjelder også ansvarshavende hos forhandlere av plantevernmidler. Mattilsynet har ansvar for godkjenning av plantevernmidler i Norge.


Det settes strenge krav til.

Veileder til regelverk om plantevernmidler. Les artikler om plantevern. Tørråte- og soppbekjempelse i potet. Potetriset kan angripes av flere forskjellige sykdommer i fuktig vær.


Førstegangskurset skal ha en teoridel på timer, en 7 . Integrert plantevern er nå et krav. Dagskurs - timars teorikurs med lærar. Tema: integrert plantevern , regelverk, helse og miljø, sprøyteutstyr.

For å kunne kjøpe og bruke plantevernmidler må du ha et . Jordbærsnutebillen er i ferd med å utvikle resistens mot plantevernmidler og det er behov for nye plantevernstrategier. FenceTrap innebærer å gjerde inn . Tjenesten er utviklet i et . Bakgrunnen er Forskrift om plantevernmidler (§ 26), som krever at brukere av yrkespreparater skal. Plantevern i konvensjonelt og i økologisk landbruk. Valg av jordarbeidingssystem påvirker behovet for kjemisk plantevern.


Deltakerbegrensning: Minimum 5. Ved manglende fremmøte, eller avmelding mindre enn dager før kursstart, fakturerers . Autorisasjonskurs – plantevern. Spredning av plantevernmidler i utmark på arealer mindre enn daa må meldes kommunen på eget skjema. Skaden kan skje allerede i mors liv. Innhold: integrert plantevern , regelverk og etikette, helse og miljø.


Gjeldene lovverk for plantevernmiddler er forskrift om . Grenseverdier for rester av plantevernmidler i mat. Lite rester av plantevernmidler og smittestoffer i norske og importerte bær 27. Konspirasjonsteorier om glyfosat på NRK.

Urix sender aktivist-dokumentar om moderne landbruk full av faktafeil. Store jordbruksnasjoner er urolige for glyfosat-forbud i EU. Et forbud mot glyfosat i Europa kan føre til eksport-trøbbel. Velkommen til de nye nettsidene våre!


Rapportnr, Bestillt, Publisering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg