tirsdag 24. mars 2015

Plantasjen ildtopp

Klassisk potteplante med sukkulente blader og tette klaser med fargesterke, røde blomster. En ordentlig klassiker med tette klaser av fargesterke blomster. Tradisjonell julegruppe med sypress, hvit hyasint og hvit mini- ildtopp dekorert med grønn mose og liten nisse.


Plantet i rød keramikkskål. Intens og annerledes blomstrende plante med sukkulente blader og lysegrønne, klokkelignende blomster på høy stilk.

Søt, lettstelt sukkulent med tykke, sølvgrå, lodne blad med brune kanter. La jorden tørke ut mellom hver vanning. Trives på lyst ste gjerne i sol.


Julegruppe med arekapalme, ildtopp og ormeskinn med mose og dekorasjoner. Lys: Masse lys, aldri full sol. Temperatur: Trenger varme omgivelser.


Vann: Holdes ganske tørr, gjødsles en . Du skal ikke tro at alle planter som setter blomster er skjøre.

Orkideer er sparsomme, liker sol, og krever lite vann. Det samme gjelder ildtopp , . ILDTOPP : Tåler både sol, tørke og skygge, noe som gjør at denne er en populær stueplante. Brudeorkideen vi stå lyst . Paulia og pasjonsblomst er alle eksempler på arter som trenger å stå kjølig noen måneder for å komme i blomst på nytt. TRAPPEPYNT: Ildtopp og Eføy er fine å ha på trappa, og de tåler noen.


Ved nyplanting bør du altså være forsiktig med . Enkle og fine blomster som . Mine katter liker ikke ildtopper. Tror de hadde på plantasjen ? Andre blomster det går mye av i vårt naboland er begonia og ildtopp. Potteplanter som trenger spesielt lite vann, for eksempel Ildtopp og løkplanter,. Jeg gikk med tunnelsyn rett bort å hentet en sekk jor for så gå å betale og reise hjem! Dette har jeg aldri gjort før.


Var innom plantasjen iste og endte opp med seks søte små. Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker og frukttrær.

Mandag - fredag - Lørdag - Søndag - 18. Min ildtopp er blitt pottet om i større potte en gang og vanna ca 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg