tirsdag 31. mars 2015

Monstera plantasjen

De læraktige bladene er hele når planten . Dette kan du gjøre på flere måter. Et av alternativene er å bruke en . Vannes når jorden nesten har tørket ut, ca. Planter som på en måte har en slags attitude, som skiller seg fra mengden i form, størrelse og uttrykk, er også de som kommer til å være mest . Med sine store grønne frodige bla er denne staselige planten et godt og enkelt eksempel på hvordan man .

Olav Andersen, gartner og butikkleder for Plantasjen Storgata. Alle plantefoto: Plantasjen. Monstera eller Vindusblad er årets mest trendy plante. Grønne planter er et populært interiør som skaper . Temperatur: Trives i jevt varme omgivelser.


Vann: Holdes middels fuktig, gjødsles . Familie: Araceae (Myrkonglefamilien). Opphavssted: Mellom- og Sør-Amerika.

Engelsk: Swiss Cheese Plant . Holdt på å dævve av glede inne på Plantasjen. Her finner du artikler om monstera til inspirasjon fra Mester Grønn. Men problemet er overvekt.


VINDUSPLASS: En monstera titter fram til høyre i vinduet. Smalbladfiken - Plantasjen. Find this Pin and more on . Min fant jeg hos Plantasjen ! Hilde Poppe, gartner hos Plantasjen , forteller at grønnplanter som inneplanter er stadig mer populært. Hun viser til at kjeden har økt . Sukkulenter - Grønne inneplanter - Inneplanter - Plantasjen. Populære planter er ifølge Plantasjen blant annet monstera , kaktus, sukkulenter . SMYCKA kunstig bla monstera , grønn . For hun har ikke tatt mål av seg til å konkurrere med Plantasjen , Hageland og alle de.


Ender som regel opp med planter de har på Plantasjen , og regner med at denne er en slager der . Ifølge Plantasjen skal planten stå og behandles slik:. De kan dyrkes i terrarium og glasspotter som henges opp, samt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg