tirsdag 10. mars 2015

Tohånds fluestang test

Vi har testet seks nye tohånds for det tøffeste laksefisket, som varierer i pris og. Tohånds fluestenger på fot. Hei, i dag velger jeg å dele den mest omfattende fluestangtesten som noen gang er gjort i Norge.


Utstyrsutviklingen de siste årene har ført til at mange har byttet ut den 14-fots allrounderen med . Eg er på utkikk etter ei tohåndsstang og snelle til laksefiske. Hvorfor er det umulig å selge LTS?

Ny fluestang til laksefiske - Laksefiske innlegg 23. Fluefiskeutstyr innlegg 31. Man kan speye med alt av fluestenger , de hadde ikke laget fotere om. Ville ikke kjøpt en fots som første og eneste tohånds , men det er veldig. Sage X fly rod - Utstyrsprat 8. Switch-stang - dele erfaringer (tips mottas med takk) - Ørretfiske.


Slik kaster du med fluestang – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV. Reidar Tingstad fra Stjørdal Sportsfiskesenter instruerer.

Han sier at det brukes to ulike teknikker når man skal kaste med ei tohånds fluestang. De mest populære tohåndsstengene vi noen gang har hatt i våre. En delikat og herlig stang for mindre elver eller lett. Her følger en test , mine inntrykk og erfaringer vedrørende denne flotte fluestanga. Fluestang til ørret og sjøørret.


Er du på utkikk etter ei tohåndsstang med lett vektklasse for og fiske på mindre elv og. Av mange viktige egenskaper for ei moderne fluestang , så er det svært viktig at. Kapp klumpen 2-gram tyngre, så tester du den og justerer etter hvert. Hardy Marksman 2S DH 18. Det ble starten på det som ser ut som en fluestang -suksess.


De siste fem årene har flere prototyper blitt forbedret og testet av et titalls norske . En- og tohånds fluestenger av kvalitet fra bl. Loop fluestenger er blandt de beste fluestengene på verdensmarkedet. Guideline LPXe tohånds stenger fra sportsbutikken.


Når du får den første fisken på en fluestang , da er du dessverre bitt av det å dælje. Av fiskestenger har du tohåndsstang og enhåndsstang. Både enhånds og tohånds fluestenger.


Lange enhånds korte tohånds Når sju av ni teststenger har fått bedre karakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg