onsdag 25. mars 2015

Flaggermus bekjempelse

Apparater som sender ut ultralyd for å skremme flaggermus er ikke effektive. Bekjempelse av flaggermus er en liten vitenskap i seg selv. Den har valgt ditt hus fordi den gir velegnet bolig i et område hvor det for dem er attraktivt å bo. I løpet av vinteren taper flaggermus som regel 25– av kroppsvekten og det aller.


Nå testes en ny metode for å få bukt med flaggermus som slår seg til på. Mus, rotter og maur er kjente for folk, mens flaggermus kan virke ekle .

Flaggermus kan være ekstremt plagsomt for huseiere, sier . ABC Skadedyrteknikk AS er det trygge valget når du har behov for bekjempelse av flaggermus. Vi har mange års bransjeerfaring, og vi kan derfor tilby . De er ikke helt ufarlige, men gjør ingen skade på boligen. Prøver du å fange dem kan de bite, da skal en være klar over at det kan regnes som . En ekkel stank var det første tegnet på at noe ikke var som det skulle, før paret oppdaget to døde flaggermus i en bøtte.


Lindan (gamma-HCH) som tidligere ble brukt til bekjempelse av husbukk og. Lindan vil flaggermusene dø, og giftvirkningen kan holde seg i flere år.

En fullvoksen flaggermus veier fra gram! Rentokil er eksperter i alle former for fuglesikring og bekjempelse. Vi drar til Kooij van der Jeroen fra Norsk Zoologisk Forening for å spørre hvor flaggermusene egentlig blir av om vinteren. De vanligste stedene man kan finne flaggermus i hus og bygninger er under. For å bekjempe myggplagen i området, blir flaggermus plassert ut.


Myndighetene har også sørget for å henge opp kasser, der flaggermusene. Husk at flaggermus er fredet, og at det er svært begrensede tidsperioder sikring kan gjøres. Det betyr at skal man bekjempe gnagere så skal det være aktivitet av dyr der.


Etter avsluttet bekjempelse fortsetter man med kontroll med feller eller giftfri åte. Så rart å være flaggermus og flakse rundt fra hus til hus og gå til. Perus helsedepartement har sendt en krisegruppe til fjerntliggende områder i Amazonas-regionen for å bekjempe et rabiesutbrudd som spres . Torrevieja setter nå ut ti bokser med flaggermus til å bekjempe moskitoinvasjonen rundt saltsjøene i kommunen. Lydklipp: Kva er det med flaggermus som gjer at dei er flyga.


Feber er med på å bekjempe både bakterier og virus som har g. Flere flaggermus bor i huse, hvor de slår de seg ned på loftet. Det ene er å bekjempe myggen som de senere årene er blitt et stort .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg