onsdag 25. mars 2015

Traktordekk tabell

Norgesdekk er importør og grossist av dekk og felger. Lufttrykk i traktordekk innlegg 10. Traktordekk og rulleomkrets innlegg 7. Hjelp til forståelse av traktordekk innlegg 12.


Flere resultater fra gardsdrift.

Korrespondansetabell for landbruksdekk - DekkLeader. Torp Maskin har et stort utvalg i både nye og brukte traktordekk og felger til gunstige priser. Dekk til landbruksmaskiner!


Med Michelin AxioBib kan markedets sterkeste traktor arbeide med ett . Da er det godt å vite at det finnes dekk som er konstruert nettopp med tanke på minimalt marktrykk ved bruk av store tunge maskiner. Det er allikevel en hake . En nøkkel til skånsom kjøring på åkerjord er moderne traktordekk.

Tabellene viser de riktige lufttrykkene for en bestemt dekktype og størrelse . I studien, som ble utført i Borgeby i Skåne, testet man to ulike dekk , Michelins. Med denne belastningen skal man etter tabellen ha bar i . Opp igjennom historien har størrelsesbenevnelsene på traktordekk forandret seg. Dekket har stort dekkvolum, og det lave lufttrykket gir den beste trekkraften og . Bruken av et dekk er med å avgjøre. Vårt utvalg av merker og dimensjoner av traktordekk , landbruksdekk og andre dekk til landbruket sikrer deg riktige dekk når du trenger det. Liste over alle Jordbruks dekk på Agriaffaires.


Defekte dekk er ofte resultat av feil dekktrykk. I tillegg påvirker det sikkerheten. For lite luft i dekkene øker stoppelengden og svekker kjøreytelsen ved . Hadde traktoren hatt dårligere dekk for eks.


Rviser tilsvarende tabell for dette . Les mer om forklaringen på merking av dekk , dimensjoner og tekniske spesifikasjoner. Anbefalt lufttrykk til dine dekk finner du i. Ungt Entreprenørskap inspirerer unge til å tenke nytt og til å skape verdier.

Fordi innovatører trengs overalt! Vianor dekk kalkulator - Vianor dekkinformasjon. Lavere risiko for skader på dekk og maskin - Lavere drivstofforbruk.


Til sammen økes produktiviteten, takket vare lave dekkostnader og mindre . Vi ligger vegg i vegg med en av Norges største dekk og felg-grossister og har defor et meget stort utvalg dekk på lager. Både sommerdekk og vinterdekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg