mandag 23. mars 2015

Sagblad sirkelsag

Et godt sagblad på sirkelsagen er helt avgjørende for et flott resultat. Skaff deg en oversikt over sagblad til sirkelsager , slik at du kan velge det . Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Hardmetallblad av meget høy kvalitet for kløyving og kapping i alle typer trematerialer og de fleste typer platematerialer.


Globaltools selger alle typer sagblad til sirkelsager.

Du finner også forskjellige størrelse og tenner. Har du aldri byttet blad på sirkelsagen? Men skal du ha lange, rette snitt, er en sirkelsag helt suveren.


Bosch sagblad 216x30xmm Blad til sirkelsager fra Bosch. For presise og rene snitt er det viktig med riktig kniv- og sagblad. Her finner du et bredt utvalg av blader som passer til dine redskaper. Vi tilbyr diamant, baufil-, .

Hundrevis av sagblad for tre, sponplater, aluminium fra Bosch, Makita, DeWalt, IRWIN. Lett å finne frem riktig sagblad med filtrering. Men hvilket sagblad passer for å sage Decra . Hei, Jeg så plutselig at jeg har nappet med meg feil blad til sirkelsagen min når jeg handlet.


Har tatt med meg et blad på 165mm istedenfor . Sirkelsagblad Små hardmetall sagblad : Kløyvsagblad Kapp, justersagblad Bygg, elhandsagblad Sirkelsagblad: Kløyvsagblad Kantsagblad Kappsagblad Hard. Sagblad Panasonic Metall EY9PM. Fintannet for rette og pene snitt ! Teknisk: Hjul diameter (B): mm. SAGBLAD FOR SIRKELSAG FIXIT 185MM X 20MM X X TENNER. Makblade Plus sagblad for kapp-, gjær- og bordsager gir en behagelig og stille saging, utviklet for å absorbere vibrasjoner.


Bladene har en unik patentert . Den veier lite, er kompakt og er lett å bruke. Denne sirkelsagen leveres med et sagblad i herdet stål med tenner for tre, et saglinjevisir og en parallellføring. En sterk batteridrevet sirkelsag som gir nøyøktige kutt.

Bygningssag – Er en stor og robust sirkelsag montert på et bord med et sagblad som peker opp. Tilbehør Kapp- og gjærsag. Han anslår at de får stelt 1blader til sirkelsager hvert år.


Sag kraftigere tømmer på din sirkelsag problemfritt. Enkelt bytte av sagblader takket være spindellåsen. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for optimering av funksjonaliteten, brukervennligheten og til statistikkformål.


Les mer om personvern her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg