mandag 16. mars 2015

Stormkjøkken trangia

Kokesettserie med aluminiumkjeler, kaffekanne og nonstickbelagt stekepanne. Trangia stormkjøkken 25-er et ypperlig familiesett som . Trangiakjøkkenet brukes i dag av friluftsmennesker i hele verden. Med 80-års erfaring og kompetans lager Trangia gode løsninger med høy kvalitet. TRANGIA STORMKJØKKEN 25-4UL.


Addnature Addnature, i, 1dagers returrett.

Fri frakt små varer fra 9kr. Markedets beste stormkjøkken ! Enkel å få deler til senere. Adventure-termosen med håndtak, og er et godt valg.


Enten du setter opp teltet i villmarka eller på campingplass, er det både kjekt og praktisk med et stormkjøkken. Vi har i alle år brukt Trangia. Gassbrenner til Trangia fra Friluftsmagasinet.


Det klassiske familiekjøkken fra Trangia 25-er et ypperlig familie sett som egner seg til.

Velg mellom ulike materialer. UL-modellene er rodusert i Ultralight aluminium som er 50 . Stormkjøkkenet tar lite plass i sekken, . Kokeutstyr Stekepanner (2). Turbrennere Multibrennere (1). Det følger også med en øvre og nedre vindskjerm, . Hekta På Tur selger friluftsutstyr på nett, bestill kvalitetsvarer til ekstremt gode priser.


Hjertet av stormkjøkkenet er brenneren, hvor man brenner rødsprit for å få varme. GRATIS RETUR ▷ Finn stort utvalg gasskjøkken i høy kvalitet. Vi leverer raskt og billig. Brukt noen få ganger, i meget bra stand.


Med ekstra panne, og ekstra håndtak. Når vi lager mat ute er et stormkjøkken det perfekte valg for de fleste av oss. Det er effektivt, stille i bruk.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Jeg har et stormkjøkken sett med kjeler, stekepanne pluss oppfyringssettet. Jeg har noen gamle stormkjøkken liggende av merke Trangia. Standard versjon med stekepanne, kaffekjele og to kjeler, samt understellet .

Dette stormkjøkkenet fra trangia er en Ultralight modell av 25-modellen. Settet har mindre kjeler, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg