tirsdag 10. mars 2015

Pasjonsblomst frukt

Jeg har fått en stor frukt på min? Burde jeg riste planten litt under blomstring slik at den får flere frukter , som tomaten? Selvsådd pasjonsblomst 31. Pasjonsblomst og blomstring 19.


Bufret Lignende Blomster, blader og frukt. FRI BRUK Planten har ingen bivirkninger eller kontraindikasjoner.

Jeg kjøpte denne lilla skjønnheten i fjor. Da var den en liten plante med noen vakre blomster på en . Når frukten blir helt moden kan du plukke ut frøene og så dem. De pleier spire ganske lett når de er ferske. Er den denne pasjonsblomsten du . Sturende pasjonsblomst innlegg 2. Flere resultater fra forum.


Men historien til denne blomsten er fascinerende og det er flere tolkninger av symbolikken. Vokseplass: Solrikt og lunt.

Såtidspunkt: Januar-desember. Frøene skal lagres i den modne frukten i dager før de frukten deretter moses og settes. Hurtigvoksende klatreplante med flotte blomster.


Trives i lys både inne og ute. Vannes regelmessig, trives i lett fuktig jord. Få frukter i butikken er så eksotiske som pasjonsfrukten! Den hører hjemme i tropiske trakter hvor den klatrer på andre trær og nyter godt av . Med over 5arter i sin slekt, pasjonsblomst, fra familien passifloraecae, er nå. Noen navn for pasjonsblomst frukt inkluderer maracuja, maypop, og grana.


Det kommer frukt også, men jeg er usikker på om de er spiselige. Vi har nevnt de mange fordelene med pasjonsblomst før. Du vet allerede at du kan finne det i en rekke naturlige helsekostbutikker og at det er flott for å lindre . En pasjonsblomst i full vekst kan finne på å slynge . Det skal visst vere mulig å få frukt på de men tror ikke vi noen gang . Jeg sådde for mange år siden frø av en rød pasjonsblomst.


Ser med spenning og forventning fram til frukter på disse! Dette er programmet for dem som ikke har hage, men gjerne har en vakker balkong. Hva er nytt og hva er trygt i blomsterkasser og potter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg