torsdag 12. mars 2015

Soppstuing med matfløte

Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen . Har du funnet sopp i skogen – eller i butikken? Lag en soppstuing med fløte , hvitløk og persille!


Veldig godt til biff, lam og vilt. Server den saftige reinsdyrbiffen med kremet soppstuing og potet- og sellerimos.

Denne soppstuingen er nydelig til både vilt, fugl og biff. Slå over fløte og tilsett timian eller bergmynte. Tilsett så matfløten og øvrige ingredienser. La dette stå og koke seg inn til en kremet, saftig stuing og server med f. Del opp soppen og stek den i smør i to-tre minutter på middels varme.


Ha i fløte og la det koke seg tykt. Soyasaus eller sukkerkullør. Soppstuing som servert på ymse ITK-middager.

Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken. Koteletter med soppstuing , ovnsbakte poteter og tomat. Jeg bruker fersk champignon som jeg steker godt i smør. Så heller jeg over litt fløte eller matfløte , alt etter hve jeg har.


Soppen og løk stekes,dryss mel over og spe med matfløten. Smak til med salt og pepper. Tilbehør: Kokt blomlål,brokkoli og sukkererter.


Soppen kan enten has i sausen eller lag soppstuing , se oppskrift på baksiden av posen. Da trenger du matfløte til stuing. Fremgangsmåte: Del soppen i skiver.


Tenkte jeg skulle lage biffstrimler med soppstuing i dag og har kjøpt inn noe. Steke det i smør og fløte (er det kremfløte eller matfløte dere bruker?) evt noe . Til fire personer) 5g fersk sopp 2g bacon dl krem- eller matfløte en neve blad- eller kruspersille ts soyasaus store skiver godt . Kutt sopp og løk, surr i panna og hell over matfløte. La koke inn litt til en gråaktig . Reinsdyrbiff med kremet soppstuing er en god og enkel middagsrett som skaper god stemning rundt.


Sammen med soppstuing , kokt potet og brokkoli blir dette en.

Du kan gjerne spe på med fløte eller buljong. Stek masse aroma-champignon eller champignon i skiver i smør i stekepannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg