tirsdag 17. mars 2015

Anlegging av regnbed

En billedkavalkade over anlagte regnbed. Utgitt av: Norges vassdrags- og energidirektorat. Regnbed er et fleksibelt tiltak for lokal disponering av overvann. Ved anlegging av regnbed må den forventede.


I tillegg kan regnbed holde tilbake forurensinger i overvannet, øke biodiversiteten , samt forbedre og.

Huskeliste ved anlegging av regnbed. Eksempel: Det skal anlegges et regnbed for å håndtere. Maksimal vannstand på regnbed-overflaten er cm. Er regnbed egnet for norske forhold og kaldt klima?


Minneapolis, USA og Norge. For hydrologisk virkning og anlegging. En fotokavalkade som viser anleggingen av regnbedene er presentert i . NVE sin rapport angående anlegging av regnbed er nå tilgjengelig.

Overvåkning av pilot- regnbed for å undersøke hydrologisk. Bekkeblom, Sverdlilje og Kattehale er eksempler på planter som trives godt i slike bed. Se Anlegging av regnbed fra NVE . Et regnbed er et “blomsterbed” der arter som liker mye vann trives. Kan lastes ned som pdf ( MB). Et pilot-prosjekt for klimatilpasning og overvann med store regnbed midt i Oslo sentrum.


Fra planlegging til anlegging. Erfaringsmessig er ikke kostnader knyttet til anlegging og drift av. Regnbed kan håndtere overvann fra tak, plasser og veier og kan med . Hydrologisk testing av regnbed for bruk som LOD-tiltak i. Resultatene viser at regnbed kan dempe. I manualen for anlegging av regnbed.


Faresonekart skred Odda kommune. Kunnskap om planlegging, anlegging og drift er viktig. Vedlagt følger en sjekkliste for vurdering av tema innenfor NVEs forvaltningsområder. Oslo på med anlegging av pollinatorpassasjer.


Paus og Arvid Ekle, Anlegging av regnbed.

U-hjelp til lykke eller ulykke? RAPPOR T Anlegging av regnbed - NVEDigitalarkivet RAPPORT FRA VITENSKAPELIG RÅD FOR LAKSEFORVALTNING. Et varmere, våtere og villere vær krever tiltak for å unngå skader og store kostnader.


Regnbed og åpne bekker er populære innslag for folk i byen. Braskerud har hatt både grønt tak og regnbed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg