torsdag 10. november 2016

Azalea komfortrullestol

Leveres som standard med klesbeskyttere, armlener, hodestøtte, høyderegulerbare kjørehåndtak, kompakte dekk, ledsagerbrems, manuell tilt og . Azalea -familien kan enkelt tilpasses de fleste brukere kun ved . Rea Azalea er en serie med komfortrullestoler med unike justerings- og tilpasningsmuligheter. Azalea Tilbehør, Dahlia (D) Invacare Rea komfortrullestoler har et bredt utvalg av tilbehør som gir brukeren mulighet til å oppnå optimal støtte og sittestilling samt . Hjelpemiddeldatabasen - Azalea fra Invacare AS. En stor familj Invacare Rea komfortrullstolar erbjuder individuella. Den nya, mycket manövrerbara och kompakta . Mangler: komfortrullestol AZALEA TALL Lengre setedybde og høyere rygg for. Bufret Rea Azalea Tall er utviklet for å møte behovene til høye brukere som har behov for lengre setedybde og høyere rygghøyde enn på en standard komfortrullestol.


Rea Azalea Minor er utformet for brukere som har bruk for en solid og stabil rullestol med lavere setedybde og -bredde enn en standard komfortrullestol. Vår komfortrullestol , Rea Azalea. Vår populære komfortrullestol i Max-versjon med de samme gode justeringsmuligheter og . Rea Azalea Basert på våre egne erfaringer og de tilbakemeldinger vi får fra våre kunder, introduserer vi stadig nytt tilbehør til vår komfortrullestol Rea Azalea. Leter du etter en komfort rullestol som er spesielt tilpasset for et bestemt behov, en lidelse eller en. Komfortrullestoler er relativt store og robuste rullestoler med.


Resultatet ble markedets letteste komfortrullestol , med små ytre mål og funksjonalitet på et nytt og. Vendbar velcrorygg Den øvre og nedre delen av ryggen har ulik form og er . Website review van invacare. Lett transportabel komfortrullestol Velegnet til å gå seg fram med Enkle brukermanøvrerte.


A), Bellis (B), Clematis (C) Una delle . Kjørebøyle, vinkeljusterbar. Vinkeljusterbar bøyle som enkelt kan vinkles for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg