torsdag 24. november 2016

Tekstilrens skum

Gir et mildt men effektivt skum som renser både tepper og polstrede møbler. Vi anbefaler at du rengjør tekstilmøblet 6-ganger per år. Innvendig bilpleie hos thansen.


Rist boksen godt og påfør et jevt lag med skum. Bearbeid flaten med børsten. Effektiv og hurtig tørkende skum med gode oppløsningsegenskaper.

Til rengjøring av tekstiler. Nøytraliserer ubehagelig lukt, og har en mild duft. Smart rengjøring av nettbrett, smarttelefoner, dataskjermer, TV-apparater etc.


Med et rengjøringskit og våtservietter til forskjellige bruksområder rengjør du raskt . Effektiv skumrens for dyprengjøring av tekstiler, seter og gulvmatter. Effektivt og hurtigtørrende skum med gode opløsningsegenskaber. Neutraliserer ubehagelig lugt og har en mild duft.


Et unikt rengjøringsmiddel som brukes til å fjerne vanskelige vann- og oljebaserte flekker. Kan brukes på alle slags tekstiler.

Produktet inneholder ikke . Luktet ny bil da jeg overtok Maximaen. Hvilken tekstilrens kan brukes for å rense interiøret så godt som overhodet mulig, og for å lukte godt? Har særlig antibakteriel virkning. Renser fx plast, sædebetræk, glat læder, tekstiler og polstring. Pol Star såpe for skinnrens tekstilrens og alcantara rens.


Smuss fjernes fra dypt i fibrene av en finporet skum formel og kan tørkes opp med. Bolia textile cleaner er et unikt rengjøringsmiddel som brukes til fjerning av vann- og oljebaserte flekker på alle tekstiler. Pleiemiddelet kan også brukes på . Dra til nærmeste bensinstasjon og kjøp tekstilrens for bil, det er helt enkelt bare å spraye setene med stoffet (skumlegge de ;) , gni det litt inn . Rist flasken, spray skum på tekstiler og børst grundig. Kombinasjonen skum og børste kommer til der andre produkter ikke fungerer tilstrekkelig.


Merk at Stoneren laget skum , men dette forsvant relativt fort så ble ikke et perfekt bilde av dette. Det ble skrubbet lett over med en . Tekstilseter i en bil kan være en utfordring. Gnid skummet ind i tekstilet. Lad skummet virke til tekstilet er tørt.


Kjøp en turtle wax tekstilrens på nærmeste bensinstasjon,bruk en myk børste og masser skummet inn i setet,ikke vær redd for å pøse på med . Wipes vinyl blank finish, Armor All.

Mangler: skum F1stoff- og tekstilrens - S100. Textile Clean er en kraftfuld skum shampoo med børste, der fjerner pletter og. Læs mere Se specifikationer. Bufret Lignende Oversett denne siden Omryst beholderen før brug.


Spraydåse med effektivt hutigtørrende skum til rens af tekstiler. Spray produktet ud over det ønskede areal, og lad det virke et øjeblik. Eftertørres med fnugfri klud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg