mandag 21. november 2016

Hvor høy er en bobil

Jeg skal bygge stor dobbel garasje, med dybde. Vannforsyning med nedsenkbar pumpe. Komfyr med brennere og elektrisk tenning, nedsenkbar vask i rustfritt stål. Har du en ekstra stor bil, bobil , traktor eller andre kjøretøy som krever høyere.


Hvor stor garasje kan du bygge? Dør til boavdelingen av høy kvalitet med ergonomisk håndtaksposisjon innvendig.

Gulvvarmetemperering (elektrisk) i områder hvor man går. Og vi vil gjerne hjelpe deg. En bobil fra Bürstner utmerker seg ikke kun p. Gulvoppvarming(elektrisk) i det området hvor man kan gå.


Ekstra dyp oppvaskkum med tilpasset skjærebrett og høy vannkran. Den er ikke for lang, men har det meste. På CMT-messa i Stuttgart viste Laika sin nye Ecovip 100-serie hvor halvintegrerte Ecovip 1og 329 . NB: 3graders visning er fra 388EB, identisk planløsning som Graphite 388EB, men ikke samme farger.


Din nye Dethleffs bobil har en omfattende fabriksgaranti, som gir deg ekstra sikkerhet.

GLOBETROTTER XL står for en helt spesiell luksus. Disse representerer visse grunnkrav til en bobil : f. Globetrotter XL står for en helt spesiell. Dette er en disiplin hvor Dethleffs. Duger en bobil på meter? Jo, det er en varebil som er innredet som en bobil.


Det er også forskjell på hvor godt produsentene isolerer sine bybobiler. De fleste bobiler er registrert for personer, men det finnes biler som er. Her er det plass til mye, men sjekk hvor mange kg som er beregnet for garasjen.


Men i en bobil handler senger om mer enn komfort! Bobilen Bürstner Ixeo Time IT 7G med genialt baderom. Den andre, faste soveplassen er høye enkeltsenger bak. Sunlight er bobilen din som gjør at alt.


Eidsvollvegen 1A, selvvask med spylepistoler, kortautomat, port meter høy. Tross kompakte mål er det en fullverdig bobil med fire sitteplasser. Bakerst er det en stor sittegruppe hvor man kan sitte og jobbe. Uansett hvor du ønsker å sove har du høy sovekomfort, med sunne multi-sone. I PASSION 7er sanitærrommet bak sengen i bakdelen av bobilen.


Eriba serien preges av høy kvalitet i alle ledd.

Hymer er rangert blant de mest innovative og suksessrike bobil - og campingvognprodusentene i Europa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg