onsdag 9. november 2016

Sølvfisk på badet

Sølvkre er absolutt de vanligste insektene vi finner på bad. Sølvkre, eller sølvfisk som de også kalles, er små sølvaktige insekter som kommer . Det er sølvkreet, også kalt sølvfisk , som er på besøk, et vingeløst . Nesten alle har sølvkre i hus, for eksempel på badet. Kender du til små, sølvfarvede insekter, der drøner rundt på badeværelsesgulvet ?

Så har du med stor sandsynlighed fået besøg af sølvfisk. Sølvkre, som også kalles sølvfisk , spiser stivelse og sukkerholdig næring. Renner det vann utover gulvet på badet , slik at det stadig ligger . Jeg har alltid hadd STORE problemer . HJELP leiligheten vår invaderes av sølvkre! Badet vårt er ikke godkjent våtrom innlegg 20.


Flere resultater fra forum.

Bufret Oversett denne siden 5. Sølvfisk (også kaldet sølvkræ) er en art vingeløse insekter med en længde på 12- mm. Arten bærer det latinske navn Lepisma saccharina. Sølvkre, også kalt sølvfisk , er en liten sølvglinsende skapning som finnes. Hvis du har fået besøg af sølvfisk , er der ingen grund til panik.


Sølvfisk er helt uskadelige, og de fleste boligejere har en mindre bestand af dem . Dama har hittil vært ansvarlig for vask av badet , men jeg mistenker at det. Sølvkre blir også kalt for sølvfisk på grunn av den fiskelignende måten de beveger. Atfer kosthold og vaner til sølvkre ( sølvfisk ). Sølvkre trives i de fleste klima, men foretrekker å bo i mørke, fuktige områder som kjellere, loft, kjøkken og bad. De rømmer fra lyset om man kommer inn på badet og slår på lysbryteren.


Du ser dem pilende av gårde når du skrur på lyset på badet , i et kjellerrom eller på kjøkkenet. De heter sølvkre og trives der det er fuktig. Sluket på badet kan ha rester av såpe, hår og hud.


Sølvkre finner man ofte i forbindelse på bad og vaskerom, kritiske rom i forhold til fukt og høy luftfuktighet.

De kan også forekomme i fuktige . De fleste af os oplever at finde sølvfisk i vores hjem. Sommetider suser en sølvfisk henover gulvet på badeværelset, eller ud fra en revne ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg