fredag 25. november 2016

Hva er sedumtak

Et sedumtak krever lite vedlikehold. Det er vannabsorberende, og et fargerikt alternativ til andre typer tak. Rene sedumtak , som denne artikkelen om- handler, er en lett type grønne tak som har stadig flere utbyggere i Norge benytter. Title: Hva er sedum og vedlikehold av sedumtak, Author: BioBag International, Name: Hva er sedum og vedlikehold av sedumtak, Length: 4 . Sedum , på norsk bergknapp, . En forklaring er at disse plantene skulle .

Grønne tak, ekstensive tak, semi intensive tak, intensive tak, sedumtak , takhager. Striper av sedum over renner. HVA FORSTÅR VI SOM GRØNNE TAK.


Har du hørt om formpressede tak og sedumtak ? Tak er definitivt ikke en gang hva det var. Her er noen av høstens mest miljøvennlige tak . En type ekstensive grønne tak. Krav til hva som skal vurderes når et grønt tak prosjekteres . Sammensatt takflate bestående av både skrått og flatt sedumtak Foto:.

Bergknapp AS er Norges største leverandør sedumtak. Vi er lokalisert på Jæren i Rogalan her produserer vi sedummatter og stiklinger tilpasset norsk klima. Det grønne IKEA-taket druknet.


Hva og hvem bestemmer boligkvaliteten? Vær bevisst og spesifiser hva slags tak du vil ha og hva slags . Nordens største produsent av sedum i år. Gjødsling av sedum med vekstsubstrat. Nylagte sedummatter vil med fordel kunne gjødsles og vannes litt i starten, slik at plantene blir frodige, og etablerer et. NØYSOGartner Tom Hvål planter sedum mellom steinene i muren.


Men hva slags ved skal man fyre med - og hva. I begynnelsen ble sedum mest brukt til . Her til lands er sedumtak – med bergknapp-planter på toppen – mest brukt som grønne tak i byområdene. Det største grønne taket i Norden er . Ottestadhallen: – Hva har skjedd med sedumtaket på Ottestadhallen?


Planteskole mellom Arendal og Grimstad har erfaring med sedumtak. Ekstensive grønne tak som rene sedumtak er lette tak som tåler begrenset gangtrafikk for . Noen ganger kan et sedumtak også inneholde mose eller gress. Hva kan sedummatter brukes til?

Leverer sedumtak over hele Norge. Produsent og takentreprenør. Hvorfor legges det sedumtak ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg