tirsdag 29. november 2016

Plentrommel utleie

Trommel er produsert i polyetylen og fylles med vann. Finn flere spesifikasjoner på vår nettside! MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Plentrommel som fylles med ønsket vannmengde.

Husk at ved påfylling av vannet må dette gjøres med tilstrekkelig åpning for avlufting ellers kan trommelen bli . Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Veier 60kg fylt med san eller 48kg fylt med vann. EDH leier ut maskiner og verktøy til privatpersoner og bedrifter. Det er bare å slå seg løs i hagen. Hos MyLift kan du leie alt av maskiner og utstyr til store eller små prosjekter.


Anvendes ved nyanlegg av gressplener og ved reparasjon av gamle plener. Forespørsel på nett blir normalt behandlet innen timer.

God kvalitet til lave priser. Hagetrommel Solid hagetrommel fylles med vann eller sand. Vekt med vann ca kg, med sand ca 1kg. Book online med rabatt. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy.


Man fyller den med vann før bruk. Nå kan du bestille utleiemaskiner fra vår hjemmeside. Ta kontakt for andre utleie -tidspunkter enn det som er nevnt over.


Vi har lastebil med grabb og kan levere san grus, . Utleie -prisene gjelder pr. Honda UMK4Bensin takt. Bæresele Trådspole, krattbla ryddesagblad (tillegg i prisen). Vi har småmaskiner til bygg, hage og anlegg til utleie.


Maskinparken vår øker stadig. Er det noe du mangler til å kunne fullføre en . Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr!

Vi fokuserer hovedsakelig på utleie av maskiner og utstyr for anleggsdrift som blant annet Gravemaskiner, dumpere, hjullaster, lift og traktor med dumphenger. Til slutt må jorden få sette seg, og den raskeste måten og hjelpe den med det er og rulle over med en plentrommel , eller trampe med føttene. For å fjerne disse må du enten leie en minigraver og grave opp både stubbe og røtter, eller hyre inn en mann med en stubbefreser.


Vi driver med utleie av små og store maskiner for all slags oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg