onsdag 23. november 2016

Flåttmiddel hund apotek

Flåttmiddelet kommer i ulike doser til alle størrelser hunder. At det fins vaksine mot enkelte flåttbårne sykdommer? Eller at det fins reseptfrie flåttmidler til hund ? Her det noen ting du bør være obs på hvis du oppholder deg.


Prac-tic 5mg påflekkingsvæske til hund er et reseptfritt legemiddel som inneholder virkestoffet pyriprol.

Preparatet brukes til behandling og forebygging av . Våre hunder og katter ferdes ofte utenfor stier, og er derfor yndede ofre for flåttbitt. Flått har blitt et problem over store deler av landet og stadig flere hundeeiere får nærkontakt med disse små blodsugerne i løpet av sommeren. Vanlige vertsdyr er mus, hare, rådyr, storfe, og kjæledyr som katt og hund.


Prac-Tic flåttmiddel 13mg Dyrepleie . Jeg har alltid pleid å gi flåttmiddel til hunden og katten fra våren og til et godt. Jeg var innom apoteket i dag og spurte hva de hadde, og de .

FLÅTTMIDDEL MOT KATTER innlegg 29. Flere resultater fra forum. For hunder og katter finnes mange preparater på markedet som sier seg.


En veterinær kan forskrive forebyggende medisin mot flått hos hunder og katter. Ved behov for forebyggende flåttmiddel til hund eller katt. Johnsen (36) advarer mot flåttmiddel for hund. Medisiner, helsekost, utstyr til hund og katt og barneutstyr kan du spare.


Du får kjøpt viktige dyreprodukter – reseptfritt på apotek i Sverige. Legger du turen til Sverige, får du en rekke apotekvarer til en billig penge. I tillegg selger vi mye flåttmiddel til hund og katt.


Det finnes to typer halsbånd du kan bruke til hund. Prac-tic, som ikke er reseptbelagt lengre og som fås på apoteket. Vi fikk en katt som var blitt forgiftet av flåttmiddel av hund og det var svært kritisk for katten. Er giften i flåttmiddel farlig for dyr og mennesker?


De seriøse produktene som selges på apotek er gjennomtestet og er ikke farlig for verken . Flåttprodukter for din hund Flåttprodukter er et must for alle hundeeiere om våren.

Vei hunden så du får korrekt styrke på flåttmiddelet. Indikasjoner:Flått- og loppeinfestasjoner hos hund. Umiddelbar og vedvarende loppedrepende (Ctenocephalides felis) effekt i uker, umiddelbar og.


Bestill resept hos AniCura Dyreklinikken Telemark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg