onsdag 9. november 2016

Gulv til sau

Norskproduserte gulv til sau og geit! Strekkmetall på ramme, løst strekkmetall, hullrister og plastrister. Ta gjerne kontakt med oss viss du er usikker på kva type . GULV TIL SAU OG ALTERNATIVE. JØRGENSEN INGER HANSENog KNUT E.

Miljøet som dyret lever i er sentralt i dyrevelferdsbegrepet. Hvis sauen ikke takler miljøet vi tilbyr den, vil dette over tid få store konsekvenser for produksjon og . Nå er det imidlertid et krav om tett gulv på liggeunderlaget til nyfødte lam. Gulv til sau og alternative liggeunderlag.


Holder på å bygge om gamle kufjøset til saufjøs. Da det kun er kjeller under halve fjøset har jeg støypt opp vegger der det er fast gulv , slik at . MIK Stepper er den originale plastrista for sau og geit, og den eneste med sklisikre. Som bæring for gulvet bruker vi glassfiber på korte spenn, og stålbjelker for .

Vi har det meste i gulv for sau. En rekke standardmål og passer . Komposittgulv: Det nyeste av gulv til sau og med mange fordeler. Andre Gulv for sau - Tilbehør - Jord - Skogbruk - selges - AnLast. Wee Marine lanserer nå generasjon to av det populære Lognvikgolvet.


Etter en lengre testperiode kommer nå et sterkere gulv på markedet. Riktig og dimensjonert bæring av gulv. Et gulv i et sauefjøs med 4sauer i Ringsaker har kollapset.


MIK plastrister for sau og geit, skaper trivsel og lettvint stell av dyr. Plastristene gjør at levetiden på gulvet nesten er ubegrenset! Vi leverer kun solide stålbjelker. Evensen fortsatte med at all sau skal kunne ligge samtidig.


Går sauen på drenerende gulv , som strekkmetall, skal hver sau ha kvadratmeter . Gulvet i driftbygningen kollapset i 10-tiden mandag, skriver 110-sentralen i Sør- Rogaland på Twitter. Da falt rundt 1sauer med ned i . Gulvet i et sauefjøs i Veldre skal ha kollapset, og sau skal ha falt ned i møkkakjeleren. Dyra har nå blitt reddet opp av .

Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett. Har du drenerende gulv , er opsjon med forrist sterkt å anbefale. Reime har levert over 2gulv av denne typen til forskjellige gårder i. Sauene hos Ellen og Anders Svarstad tråkker på unike gulv i. Nå har produsenten utviklet et nytt gulv som lanseres internasjonalt. Kompositt som gulvmateriale for sau eller geit er åpenbart i ferd med å ta .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg