fredag 18. november 2016

Nanosvamp

Det skal bortsett fra vann, ikke brukes andre rengjøringsmidler. En svamp er ikke bare en svamp. De beviser denne testen av magiske svamper og flekkfjerningsvamper.


Men det er ikke alt disse . Fikk min første pakke med nanosvamper i går, men spørsmålet er, hva bruker dere den til. Vet den kan brukes til så mangt og at den skal gjøre .

Nanosvampen - 1 trygg på glass? Svampen gjør at smusset forsvinner raskt og enkelt. Dette produktet kan brukes på kontoret, . Ypperlig til å rengjøre glassflater me frontrute, stuevindu osv.


Nano-svamp er et innovativt produkt som er svært effektivt til rengjøّring av smuss , fuktighet og plakk uten kjemikalier. Bare hell på vann og fjern smusset helt. En kollega testet denne på noen gjenstridige rødvinsflekker hun hadde prøvd alt annet på.


Borte så lett som bare det! Svamp med nanoteknologi som fjerner all .

Den naturlige svampen som rengjør vanskelige overflater! Svamp som vasker vekk tusj, skomerker og lignende med mindre vannbruk! Bruk hansker for etter svamper tørker huden veldig ut. Egner seg til renhold av glatte, harde overflater Renhold av fliser, vinduer, glass Er også fine til å få fram . Melaminsvamp MirakelSvamp. Skärmning av mikrovågor har hittills krävt ofta tjocka och tunga material.


Men nu har kinesiska materialforskare vid Lanzhou University kommit . Mirakelsvampen har många namn så som bland annat melaminsvamp och nanosvamp. Besticklåda Sky, skåp bredd 3mm låddjup 5mm. Fukt svampen og skrubb i vei! Den mjuka svampen repar inte tvättställen och behöver endast vatten för att rengöra.


En papirtynn matte av nanofibre vil i fremtiden suge opp oljeforurensning til havs, om noen forskere ved Massachusetts Institute. Denne svamp kan udføre mirakler og fjerne mærker fra kuglepenne, tusch og skomærker, som ellers er svære at fjerne. Køb online og hurtig levering.


Den magiska svampen tar bort fläckar direkt utan kemikalier. D -På hjemmesidene til Enklere liv hvor de selger denne svampen, står det at de hadde fått bort noen . Denna produkt kan användas i kontor, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg