tirsdag 22. november 2016

Hvordan feste i leca

Slik får du feste i Lecaveggen. Tidliger har vi vist hvordan du fester skruer eller knagger i gips, her får du noen gode tips til hvordan du få . Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske . Hva er greiest å bruke for å feste 2xi leca ? Fortell hvordan du tenker å gjøre dette.

Ser du skriver arbeidsbor . Hvordan er det best å montere ei dør i Leca ? En kamerat har kjeller murt i Leca. I denne sitter det ei ytterdør. Det er ikke kledd på innsiden, . Da fulgte det med en stor bit Leca , med skruen sittende i. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur.

DU KAN TRENGE EN PLUGG: For ordentlig feste kan det være. Nøyaktig hvordan dette foregår er avhengig av pluggens utforming. Lettbetongskruen brukes ved tyngre forankring som f. Hos fischer er vi eksperter i festeteknikk. Til massive byggematerialer (betong, mur, leca ). Det finnes på markedet et rikt utvalg av egnede festemidler fra en rekke . Denne gang tipser Otto oss om hvordan vi skal få skruene til å sitte i Leca -mur, og . Feste i Leca og water i water.


Skrue for montering av stendere opptil mm mot vegg av lettbetong eller lettklinkerblokk (type Lecablokk ). Skruens lengde og gjenging gir godt feste i det. Uansett hvilken fasade du skal feste bærebjelken på, er det viktig å sørge for at forankringen skjer. Lettklinkerbetong ( Leca ). Kapasiteter og monteringsgrep: Be om festemidlets produktinfo. Hva skal brukes av bolter når man skal feste en planke til Lecamur ? MVH Bjørn Johansen Ålesund. Anvisninger for drift og vedlikehold.


MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.

Motering av svill lekter osv. Skrue med meget store gjenger for bra håll direkte i. For mekanisk festing av ROCKWOOL over terreng på betong, Leca og Siporex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg