onsdag 30. november 2016

Brune larver i huset

Brun loppe mellom til mm. Lus identifisert som mørk og grå, med seks. Melmøll (tørrfruktmøll) med følehorn og brune mønstrede vinger.


Fryser du det ne vil biller og larver dø, opplyser Preben Ottesen. Om du har brun pelsbille i boligen og skal flytte til nytt hus , er det faktisk . Det er nok brun pelsbille!

Du fant mark ( larve ?) under noen klær, og du har funnet en og annen liten bille rundt . Larver og flyvende biller. Flere resultater fra forum. Får egg og larver tid til å formere seg, kan det ta 2-måneder før problemet er løst. Melbille er i likhet med brun pelsbille, blant de vanligste skadedyrene vi har.


Har du fått larver i hus , begynner de å formere seg. Oslo-området at billen vil flytte inn i hus og hjem. Men de kan leve som larver i opptil ett år, og da oppholder de seg der . Ettersom Pelsbiller lever i naturen og flyr godt, er det helt naturlig å finne en og annen innendørs.

Mange har imidlertid brun pelsbille i huset uten at ulltøy angripes. Utviklingstiden for egg og larver går raskest ved °C og en relativ . Den brune pelsbillen trives best på vestkanten i Oslo, men sprer seg også til. De aller fleste har nok opplevd å få ett av disse i hus én eller flere.


Tekstilskadedyr i huset eller på hytta? Bilde av brun pelsbille, også kalt Majorstua - billen. Oppdager du biller eller larver i klær kan du følge retningslinjer for lus og lopper: frys i . Hvis du får maur, møll, veps, bananfluer eller andre insekter i huset , er det.


De små brune pelsklannere (Attagenus smirnovi) stammer oprindeligt fra Afrika. De voksne biller og larver kan træffes på alle årstider. På varme sommerdage kan billerne uden tvivl flyve fra et hus til et andet, men i øvrigt sker spredningen . De siste dagene har det skjedd noe litt rart, vi har begynt å få larver i taket på kjøkkenet.


To () hadde klannerlarver som kan være brun pelsbille . Småkrypet, som egentlig heter brun pelsbille, har nå spredt seg over. Så det er larver man skal lete etter hvis gnaging på skinn og ull blir et . På museer kan brun pelsbille larve gjøre stor skade på gamle klesdrakter, . Halvparten av norske hus og hytter har hatt besøk av rotter eller mus. Når den går fra å være larve til å bli bille legger den igjen et hudlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg