tirsdag 22. november 2016

Gjødsel plantasjen

Alle planter trenger næring. Generelt sett kan man si at planter som vokser raskt, trenger mer næring enn de som vokser sakte. Den beste tiden å gjødsle på, . For å få en ordentlig grønn og frisk plen bør du gjødsle et par ganger per sesong.


Vi har forskjellige gjødslingsprodukter for fjerning av mose og ugress, eller som . God jord er viktig for resultatet av beplantningen din, både innendørs, i hagen og på balkongen.

Jorden er plantenes spiskammer, tørsteslukker . Riktig jord er helt avgjørende for at plantene skal trives. Hvis du skaffer deg kunnskap om ulike jordtyper og velger rett jord til rett plante, vil du . Allsidig flytende gjødsel som passer til de aller fleste potteplanter, inne som ute. Gir kraftig vekst og friske planter.


Blandes med vann en gang i . Utmerket langtidsvirkende grunngjødsel til dyrking. Forbedrer jordens struktur og mikroliv.

Inneholder all næringen plantene trenger. Oppbevares tørt og frostfritt. Stimulerer vekst og fargesprakende blomstring. En gjødsling holder for hele sesongen.


Doser etter informasjonen . Jeg kommer rett inn i smilene og får ikke opp den lille boksen. Skal du gjødsle hagen din, sparer du penger på å kjøpe store. Hos Plantasjen er etterspørselen etter økologisk gjødsel stor, sier butikksjef . All gjødsel med lettopptagelige næringsstoffer er som narkotika for plenen.


Reidun Bratteberg, gartner ved Plantasjen Mandal, mener at en . Organisk gjødsel er bra for både planter og jord :). Plantasjen har dessuten en granulert gjødsel som skal være økologisk, men som jeg ikke . Kløver for en grønnere plen Gartner hos Plantasjen , Hilde Poppe, råder. Bruk en god bioklipper som lar gresset ligge igjen og gjødsle plenen.


Med riktig stell og gjødsel , kan du sikre deg at gressplenen din holder seg grønn og jevn hele sommeren. Slik tar du best vare på plenen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg