onsdag 23. november 2016

Organisk gjødsel til plen

Bruker du organisk gjødsel kan du gjødsle plen , trær og busker når du vil, også på en solskinnsdag. GI PLENEN NÆRING: Med organisk gjødsel kan du være litt rausere med. Tidligere var vi avhengig av regn når vi skulle gjødsle plenen. Langtidsvirkende organisk plengjødsel uten sterk lukt som gir en frisk og sunn plen. Næringsstoffene frigis i takt med gressets behov hele sesongen.


For å få en ordentlig grønn og frisk plen bør du gjødsle et par ganger per sesong.

Vi har forskjellige gjødslingsprodukter for fjerning av mose og ugress, eller som . Std salgsenhet: DS, à enheter. Du er nødt til aktivt å hjelpe gresset med å. Organisk gjødsel for best resultat - lær deg mer her! Lufting av plen kan gjøres med greip eller en kan bruike maskin.


Ved å bruke organisk gjødsel vil en legge forholdene til rette slik at en får . Gjødsle plenen nå for å få en fin plen uten mose. Du kan lese mer om gjødsling av plen i denne artikkelen på Spirea.

Du kan starte å gjødsle og kalke plenen i mars, april, da får du en grønn plen. Hvordan blir jeg kvitt mose i plenen ? Kunstgjødsel fører til lavt innhold av organisk materiale i jorda over tid. Gjødsla er pelletert og kan spres med sentrifugalspreder. Her får du våre beste tips til hvordan gjødsle plen og vedlikehold.


Gartneren anbefaler likevel å veksle litt mellom organisk gjødsel og kunstgjødsel på plenen. Da får gresset og plantene et vidt. En plen i god vekst gir mindre mose. Husk også å vanne godt etter gjødsling dersom det ikke regner når du gjør det.


Man kan også gjødsle plenen med organisk. Formålet med en gjødslingsplan er å gi plantene en tilpasset og balansert gjødsling og dermed legge grunnlaget for gode avlinger av høy kvalitet. Det viser seg at folk flest gjødsler plenen én gang i løpet av. Rustad-gartnerne snakker varmt om en spesiell type organisk gjødsel , Algomin.


Plenen blir jo aldri for tykk, og organisk -mineralsk gjødsel kan ikke skade. Det beste er å starte om våren med organisk gjødsel , for eksempel ren hønsegjødsel. Om det fremdeles er snø på plenen , kan du hakke snøen opp i mindre.


Jeg bruker organisk gjødsel , fordi det inneholder et bredt spekter av. Deretter kan du godt strø over litt organisk gjødsel , som vil begynne å .

Har du ny plen eller sandjor kan det være en fordel å bruke organisk basert gjødsel , men plenrøtter produserer så mye organisk materiale i løpet av en . Selv vanner hun aldri plen eller etablerte planter, som busker, trær og. Det tilfører organisk stoff som er mat til mikrolivet, noe kunstgjødsel. Jorddekking mellom plantene med plenklipp og grøntavfall er smart. I tillegg til å hindre ugress, bidrar det til å holde på fuktigheten og gi næring til jorden, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg