tirsdag 8. november 2016

Soppstuing til biff

Del opp soppen og stek den i smør i to-tre minutter på middels varme. Ha i fløte og la det koke seg tykt. Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er nydelig tilbehør til både biff , vilt, lam og fugl.


Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen . Skal du servere gjestene dine noe ekstra godt anbefaler vi reinsdyrbiff med soppstuing og potet- og sellerimos.

Reinsdyrkjøtt er både mørt og magert, og i . Denne soppstuingen er nydelig til både vilt, fugl og biff. Har du funnet sopp i skogen – eller i butikken? Lag en soppstuing med fløte, hvitløk og persille!


Veldig godt til biff , lam og vilt. Samtidig smaker soppstuing så digg at jeg tror egentlig man . Gjerne ett helt stykke som kan skjæres i runde medaljonger, eller vanlige biffer som deles i to) Parmaskinke. Stek masse aroma-champignon eller champignon i skiver i smør i stekepannen.

Tilsett en boks matfløte, . Soppstuing til vilt eller biff. Hvis du har stekt biff så bruker du samme pannen til soppen uten å . Elsker soppstuing så jeg lager en hvor jeg steker sopp, løk, god og mager bacon. Dagens oppskrift er en vanlig soppstuing , bare med egenplukket. Server soppstuingen som tilbehør til viltkjøtt, biff , ristet brød eller i gryteretter . Det er lite som slår en saftig biff , men selv for en ekte biffelsker kan det blir kjedelig mer det samme. Biff og bakt potet ikveld (igjen) – eller?


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Når det har frest sammen en stund tilsetter jeg fløten, og en buljongterning. Lar det koke opp, og lar det putre til ønsket konsistens. En stor og saftig biff er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Prøv denne biffretten med pannestekt asparges, østersopp, . Biffen smaker best med dette tilbehøret.


Ryper er en sann delikatesse og nærmere vill, norsk natur kommer du nesten ikke. Dette er festmat og denne oppskriften har det beste av tilbehør og saus til . Det smaker godt til retter som kylling, biff , lam og vilt.

Kalvebiff med røstipoteter og soppstuing med løk og bacon. Dette ble en skikkelig digg lørdagsmiddag! Fant litt sopp på tur i dag, Ikke så mye, . Deretter steker du biffen kjapt på alle kanter slik at den får en fin, brun skorpe.


Når kjøttet er i ovnen starter du på soppstuingen. Nebbiolo er nydelig til biff. Prisgunstige kjøp finner vi i Piemonte. Hva slags tilbehør har dere ved siden av biff ? Liker best soppstuing og gratinerte tomater til biff.


Hilsen forumansvarlig Tamara!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg