onsdag 23. november 2016

Brukt båthenger 17 fot

Har nå en nyere og lite brukt enakslet båthenger som passer til båt opptil og. Mangler: Diverse brukte båthengere. KNALLTILBUD BÅTHENGERE : Norgeshengern Navy. Stillbar båthenger fra 10- fot. Nyttelast 5kg hjul.


Vi har nå 7brukt båthenger til salgs fra Finn.

Askeladden med vindskjermer og kalesje til salgs. Lurer på hvorfor prisen på en båthenger modell som tar båter opp til fot skal. Brukte båthengere er grovt overpriset og mange av dem er i. Hvor i Rogaland kan man få kjøpt en brukt båthenger ? Kjøpe henger til fot , brukt eller nytt?


Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Kjøpe brukt båthenger ? Dette bør du kontrollere Sesongen er i gang og brukt og nytt båtutstyr står på ønskelisten. Om du vurderer å anskaffe en brukt båthenger ,.

BÅTHENGER : For båter opp til fot. Båthengere Informasjon om Båthengere. Med multirollersystem er hengeren tilpasset flere typer skrog. Noen som har en båthenger (ikke opplagshenger) for båt på fot til. Progressive spiralfjæringer, dobbeltvirkende støtdempere og gummibuffere sikrer . Den har en nyttelast 5kg.


Det har blitt brukt et norsk designbyrå for å bygge den nye båthengerserien som ble. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte tilhengere. Det finnes ett stort utbud av tilhengere av.


Her kan båter, motorer, deler, utstyr og båthengere legges ut for salg Slike annonser. Motor er knapt brukt , -mod. KMV With Dromedille 50 fot. Kjøp og salg av brukte tilhengere. Praktisk henger med avtagbare grindkarmer på cm.


Vi har fått inn et parti med nye fots aluminiumsbåter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg