tirsdag 22. november 2016

Kjøpe spirefrø

Det er dessuten ekstremt tilfredsstillende å følge med på de små spirene mens de vokser, det går . Tilbudspris kr 12spar. Vi har en stor sekk med brokkolifrø, som en storkunde skulle kjøpe som ikke ble noe av. Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Alfalfa, dronningen av spirefrø koblet sammen med ruccola.


Rask og enkel å få til å vokse.

En favoritt som salat garnityr som kan sås hele året, også ute. Passer fint i kjøkkenvinduet. Reddikspirer har karakteristisk reddiksmak. Disse spirene er lett å få … 3-.


Mungbønner spirefrø økologisk 5g GEO. Purasana Chia frø rawfood 2g. Spirefrø Linse Mix Økologiske. Dyrk økologiske spirer på . De er også en god kilde til fiber.

Micro Leaf Gourmet garnish-. Spørsmål om hvor man kan kjøpe spirefrø i Norge , billigst, noen som vet ? Hvordan spire frø , trinn for trinn. Glasset jeg bruker er et spireglass, med gitter i lokket, jeg har kjøpt det her. Nordic Garden i Norge kjøper spireblandingen fra Econova i Sverige, . Frø og bønner kan man kjøpe i dagligvarebutikker eller i spesialbutikker som plantesentre og helsekostforretninger. Vanlige spirefrø : Kløver . Oftest er det kun alfalfa- og mungbønnespirer man får kjøpt.


Jeg er best til å spire frø , men liker å spire linser og adzukibønner også! Pris kr 40- Inkludert i prisen er kursmateriell, frøprøver og spireguide. Betaling kontant eller med bankkort. Det blir anledning til å kjøpe spirefrø og spireutstyr. Jeg kjøpte en sånn tre-pack med spirer fra sanabona.


Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatt ved neste kjøp. For en tid tilbake kjøpte jeg en spirekasse, men glemte å kjøpe frø. Tidligere denne uken bestilte jeg frø, så nå er det på tide å teste det ut. Her linker vi til norske nettbutikker hvor du kan kjøpe bokhvete.


Bokhvete er enkelt å spire og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg