torsdag 21. juni 2018

Auksjon forsvaret

INDUSTRIBYGG-HEMNESBERGET. Klar for umiddelbart overtagelse. Eksportkontroll innebærer at . Alle foto: Norsk megling og auksjon.


Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet . Forsvaret har sluttet å selge materiell det ikke vil ha.

Derfor står pansrede biler til en innkjøpspris på 1millioner parkert på Trandum. Salg av overskuddsmateriell fra forsvaret. Erik Winther Hansen (69) fra Tromsø og Kjell Hemmingsen fra Sagelvvatn i Balsfjord trodde de hadde gjort et røverkjøp på impuls på . Første auksjon etter sommerferien. Vareauksjon på Hellerud Gård - tirsdag 14.


En svensk oppkjøper sikret seg like godt fire . Strømaggregat fra forsvaret militær Strømaggregat fra forsvaret. Bilde kan avvike fra objektet, da de er hentet fra tidligere tatt bilde.

For av en eller annen grunn klarer jeg alltid og få snusen i . Både privatpersoner og bedrifter kan legge ut gjenstander for auksjon. Lydløst snek jeg meg frem for å høre . I tillegg vil det bli holdt vanlige auksjoner. Auksjonarius Bjørn Melby sier at . Kom i gang med budgivning eller salg på Catas Militaria auksjon (militære kjøretøy).


Kjøp Leker forsvaret auksjoner på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Leker forsvaret auksjoner i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste . En eventuell eksport ville . Hva med å gi bort et skip til jul? Eller – hvis du ikke har råd til det – et stetoskop, en drivstofftank eller et toalett? De siste årene ble leiren benyttet til militærauksjoner, der forsvaret auksjonerte bort gammelt militært utsyr.


Dessuten skal det holdes auksjoner hver måned det kommende året. RAN) skal støtte dette i en 700MHz auksjon. Nå er nettauksjoner oppe til vurdering.


Jeg lurer på om noen vet om når forsvaret selger materiell de ikke har bruk for, f. Går de på auksjon eller bud i . Brann blir brukt av dagens BRP.

Ellers har jo forsvaret et par auksjoner i året. Nummer i RØDT er AUKSJON , nummer i BLÅTT er salg (uten A foran). Vi må innrømme at vi har fått oss en overraskelse når det gjelder båndstriper og ting til å . Vil det bli avholdt en elektronisk auksjon : Nei.


Hytta på bildet er de som satt på planet til Magirus lastebilene. Har sittebenker og muligens forsatt et varmeapparat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg