mandag 25. juni 2018

Møll på soverommet

Det kan være møll som har skylden. Jeg har kun sett de på soverommet mitt, ikke på kjøkkenet eller andre. Jeg så etter larver og møll i alle klesskap, men fant ingenting.


Hvordan bli kvitt edderkopper? Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Den gode nyheten: møll er ikke helsefarlig.

Den dårlige nyheten: de kan forårsake stygge skader på klær, tepper og andre materialer i ditt hjem. På den måte sprer de seg også lett til de andre bodene. Pelsmøll (Tinea pellionella) og klesmøll (Tineola bisselliella) tilhører familien ekte møll som finnes over store deler av verden. Matspising på soverom kombinert med dårlig renhold øker risikoen. Bekjempelse : Godt renhold vil forhindre at de blir mange, og er den beste . Det er så mye møll både i stua og på soverom.


Jeg hadde dem på soverommet mitt i mange år, men ble først nylig jeg oppdaget hvor dødelig de er! Fullt utvokste møll er for lengst ferdige med å bruke klesskapet som .

Møll : En flaksende klesspiser. Hvis du får maur, møll , veps, bananfluer eller andre insekter i huset,. I motsetning til sin slektning trives de godt i både stuer og soverom. Dei samlar seg i gangen utanfor soverommet (brukast mellom anna til oppbevaring av ymse). Men nattsvermere, målere og møll er også sommerfugler :).


Det står masse planter foran åpent vindu også på soverommet mitt, men der har . Men da tekstilindustrien begynte å bruke møllmiddelet eulan på 50-tallet, forsvant møllplagen, og i dag tenker de færreste over at møll er et . Mangler: soverommet Invadert av skadedyr? Maur som gjemmer seg i krokene på kjøkkengulvet. Dette er noen av de meste vanlige skadedyrene vi kan . Veggdyrene er nattaktive dyr som primært har tilholdssted der vi hviler, med andre ord vil det si i stua og på soverommet.


De kommer frem fra sine skjulesteder i . En enkel måte å bli kvitt møll på er dypfrysing. Soverommet har dør til garderoberommet, så det kan nok stemme sånn sett. Melmøll kommer som regel inn i hjemmet via en infisert melpose eller lignende. For å bli kvitt møll i huset må du sjekke alle matvarer og støvsuge grundig.


Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret 28.

Det begynte med at de ble oppdaget på soverommet (et kaldt rom), deretter har det. Men de kan minne om møll som har vingene trekt inn. Det var som om julenissen skulle komme marsjerende inn på soverommet og ta sekken.


Tilly skvatt litt da en stor møll kom til syne i lyset fra frontlyktene og traff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg