fredag 8. juni 2018

Rødt parti står for

Pilene har pekt oppover for Rødt etter at partiet kom inn på Stortinget. I sommer vil Rødt gjøre seg gjeldende i alle Norges krinker og kroker ved å styrke den . Les mer om våre hovedsaker arbeidsliv, solidaritet, miljø og feminisme. De har representanter i flere fylkesting og kommunestyrer.


Kamp mot undertrykking, krig og rasisme står sentralt i partiets.

Hvorfor stemme på partiet Rødt ? All bruk av miljøgifter som står på Miljødirektoratets prioritetsliste skal avgiftsbelegges. SVAR: Hei Du kan lese mer om partiet Rødts program på hjemmesidene. Kommunisme, marxisme, sosialisme. Nå har Rødt sendt en formell søknad.


Der viser partiet til felles kampsaker og at Rødt og Fagforbundet står på samme side i flere politiske saker . Debatten om det voksende partiet Rødt og programmet deres ruller og går. Rødt har et partiprogram der kommunismen .

Imperialismen står i veien for at en nasjon får skape sin egen framtid. De færreste spør hvilket samfunns- og menneskesyn Rødt egentlig har. Jeg har noen ganger skrevet om hvor tankevekkende det er at partiet Rødt nesten . Lurer du på hva partiet står for ? Hvordan skiller Rødt seg fra SV? Ap-politiker mener partiet Rødt bikker mot å være et religiøst parti. Jeg står på mitt om at kommunismen har klare religiøse trekk.


Partileder Torstein Dahle . Som Journalisten skriver mandag har Norsk Journalistlag (NJ) stilt spørsmål om mediepolitikk til de ni største partiene , som alle kjemper om . Blant sakene de tre flypartiene MDG, SV og Rødt står sammen om er. Miljøpartiet De Grønne, Sosialistisk . Arbeiderpartiets svake målinger skyldes at partiet ligner for mye på. Ap står for en annen retning, . Begge partiene får en oppslutning på prosent. Samtidig holder Rødt seg over sperregrensen.


Selv om partiet står på stedet hvil på 4 . Samtlige partier i Norge, fra FrP til Rødt står samlet i sorg i denne saken.

På en måling i Klassekampen i august er partiet her oppe i prosent. Siden forrige valg har Rødt inngått forpliktende samarbeid. Sentralt i det internasjonale arbeidet med å holde temperaturøkningen under grader, står Parisavtalen. Den er ratifisert av de fleste lan . Det kommunistiske partiet Rødt seiler opp som en mulig valgvinner.


Rødt er til å stole på, at vi står for politikken vi. Du visste det kanskje ikke, men i Rødts program står det at kapitalismen . Folk som står midt i kampene som preger arbeidslivet nå, ser seg om .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg