onsdag 20. juni 2018

Hvite bønner

Alle mine beste oppskrifter med hvite bønner samlet på ett sted. En av de enkleste og beste måtene å tilberede hvite bønner på er slik: Stekt i litt olivenolje med hvitløk, slik de gjør det mange steder i . Hvite bønner booster hvert eneste hjerteslag. Chili er en slags paprika, men i norge så omtaler vi gjerne de sterkere sortene som chili og de milde, søte . Begrepet hvite bønner brukes om flere typer bønner med hvit eller hvit-beige farge.

I USA brukes ofte Navy Beans, Great Northerns og . De store, hvite bønnene er ideelle å ha i skapet, lett tilgjengelige for alle de dagene du har lyst på noe som metter raskt. Vårt mel av hvete og hvite bønner er for deg som vil nyte veldig gode og litt grønnere matretter og bakverk. GoGreens forkokte store økologiske bønner er pakket i en smart forpakning, og helt klar til å serveres.


Ha bønner, hakket løk, finhakket hvitløk, hakkede soltørkede tomater og . Denne retten tar litt tid å forberede og skal stå og småkoke en stun men er vel verd å vente på! Mens den putrer seg ferdig får du tid til å gjøre andre ting.

Hverdagen er tilbake, og jeg startet det nye året med en vegetargryte proppfull av grønnsaker, hvite bønner , krydder og andre godsaker. Enchiladas med søtpotet og hvite bønner. Nydelig kremet hummus med smak av hvitløk, persille og sitron. Passer som dip, på mezebordet, til grillmaten og som et alternativ til ris og . Kjøp Go Green Store Hvite Bønner Økologisk, 2g og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Bønner , linser og kikerter finnes i tørket tilstand og ferdig kokte på boks eller i. De store hvite som kalles hestebønner eller butterbeans, skal koke så lenge som. Fres kjøttet i olivenolje til det får en pen brunfarge og tilsett hvitvin og kraft. Salte og pepre og tilsett en boks med hakkede.


Så mye godt i en ildfast form. Jeg er stor fan av å tilberede alt i én og samme form. Her finner du en salig blanding av kjøttfulle hvite bønner , . Her må du regne med litt svin.


Og godt er det, for med denne oppskriften har du et velsmakende alternativ for en av sesongens grillfavoritter – sommerkoteletten.

Tørkede store hvite bønner. Proteinrike, fiberike og med lite fett. Varm de i tomatsaus, ha de i salaten og nydelige i bondeomeletten. Bønner og linser er både godt, mettende, sunt, vektvennlig og rimelig mat.


Ikke mye slår selvfisket makrell, en god agurksalat, litt gode grønnsaker og nypoteter. Den orginale hummus lages med kikerter, men denne varianten er med hvite bønner og soltørket tomat som gir en veldig spennende smak og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg