fredag 8. juni 2018

Poké bolle

Poké er også smakfull gjestemat - sett gjerne frem små boller med de ulike ingrediensene slik at gjestene kan sette sammen sin egen poké. Poke er restematen som ble trendy gatemat! Denne retten har ingenting med japansk mangakultur som Pokemon å gjøre,. Dagens rett Poke som på Hawaii.


Bland resten av ingrediensene i en bolle.

Deretter koker du risen og putter den oppi en bolle før du tilsetter resten av . En pokebolle er en Hawaii-inspirert middagsrett som gjerne serveres med rå marinert fisk over sushiris sammen med avokado, mango og vårløk. SUFE-SASHIMI: Terninger av tunfisk marinert i shoyu og. Bland sammen sesamolje og soyasaus i en stor bolle , og ha i tunfisken.


Sett den høvlede fennikelen til side. Skjær laks i terninger (1cm x 1cm), og ha terningene i en stor bolle. Start med å legge lun ris i bunnen av en bolle , fortsett med fisk og tilbehør.

Poké bowl heter det og er gatemat opprinnelig fra Hawaii. Den mest tradisjonelle poke er Ahi poke som er rå tunfisk marinert i. Her har jeg tilbered boller med forskjellig marinert fisk og en bolle med . English version for poke bowl further down the page. Topp poke - bollen med det du måtte ønske av tilbehør. For eksempel skiver av agurk og gulrøtter, kokte søtpoteter, rødkål, grønnkål, salat – poke passer perfekt. Nå får du poke to-go fra California i vest til Hong Kong i øst.


I tillegg til den marinerte fisken, serveres ris og grønnsaker i samme bolle. Grønnsakene kan varieres ut fra hva man har og hva man liker. Sashimisalat poke style med mango og koriander.


Lag trendretten fra Hawaii. Legg salat, grønn- saker og frukt . Ha risen i bunnen av et stort fat eller en bolle. Om du ikke har rukket å få det med deg, så er poke bowls rett og slett en bolle med ris, med rå fisk og andre gode ting på toppen.


Lag en spennende poké bowl med marinert laks, mango, avokado og vårløk. Bruk byggrisen på en ny måte.

Nyt som enkel middag eller lunsj! Dette er en poké bowl å servere når du vil imponere! Kutt og skjær grønnsakene og bland dem sammen i en bolle. Poké uttales poh-kay (omtrent som okay) og er hawaiisk for å kutte opp i biter.


Som navnet tilsier, serveres retten vanligvis i en bolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg