fredag 8. juni 2018

Risotto blåskjell

Oppbevar skjellene mørkt og kaldt, helst på is. Kjøp inn skjell helst samme dag som de skal tilberedes. Ikke la dem ligge innpakket i pose eller plast.


Før tilberedning skyll godt av skjellene,. Risotto med blåskjell : Vask blåskjell i kaldt vann.

Varm en stor kasserolle og hell i de vaskede blåskjellene , sett på lokk og la det stå i 2-minutter til skjellene . Surr finhakket løk og hvitløk i olje til den er myk, tilsett risen og bland godt. Hell i hvitvin og kok den helt inn. Spe med varm buljong, rør godt og la det hele koke i . RIS MED SMAK: Denne fristende risottoen med blåskjell og reker er enkel og nydelig sommermat. Foto: METTE MØLLERVis mer . I dag har jeg valgt å ta med blåskjellene til Italia og har laget en risotto på blåskjellkraft og med kjøttet fra blåskjellene som det viktigste . Ta opp blåskjellene igjen med en hullsleiv, la dem renne av ned i kjelen og sil deretter blåskjellbuljongen du .

Blåskjell er snaddermat - risotto likeså. I dag er det onsdag, det er ferieti og snaddermat er helt på sin plass. Jeg brukte kg blåskjell til to . Dette er en smakfull oppskrift som er verdt hvert minutt det tar å lage den. Men med reker og skalldyr i. Soppgratinerte blåskjell med risotto oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Dette var egentlig bare en enkel lørdagsmiddag som jeg la ut bilde av på instagram. Var ikke tanken å lage et blogginnlegg, . Vi elsker blåskjell , og prøver stadig nye varianter. Her er viktige elementer . Prøv nye smaker i sommerens risotto.


Den trengte jeg nemlig til dagens middag, en skalldyr- risotto med blåskjell , krabbe, vårløk og erter. Sjøhestfri sone, men digg læll. En kremet risotto laget på kraft av fisk, blåskjell eller rekeskall, med en liten klunk crème fraîche er helt vilt godt sammen med hvit fisk, rød fisk, . Denne oppskriften på risotto er ganske nøytral, så her kan du tilsette både.


Kjartan Skjelde bruker urtemajones til fiskesuppe med torsk og blåskjell. Vask skjellene godt, ha i solsikkeolje, hvitvin, grovkuttet løk og vårløk i en panne sammen med blåskjellene og la det koke under lokk i ca 5-10 .

Serveres med blåskjell , scampi, vårløk, erter og syltet rødkål. Scampi and mussle risotto served with . Slippen i Fredrikstad er supre i sin traktering av fisk. Jeg ville prøve havabboren med risotto , blåskjell (dampet i chili og koriander) og kantareller. Jeg fileterte fisken, men beholdt skinnet på.


Du trenger (For personer). Og med badesesong følger spørsmål om jeg har lyst på blåskjell. Jeg har også skrevet om risotto tidligere, og innledet innlegget med at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg