fredag 1. juni 2018

Vil ikke ha ny strømmåler

Jens (51) vil ikke ha ny strømmåler. Roos i Haugesund vil nekte strømselskapet å installere ny, digital strømmåler: - Innen . Det er også mulig å søke fritak etter at ny automatisk strømmåler er installert. I de tilfellene vil Lyse Elnett sette inn en strømmåler uten kommunikasjonsmodul . Det er mulig å reservere seg mot installasjon av ny strømmåler. Hvis nettselskapet ikke vil innvilge fritak, kan du bringe saken inn til NVE for .

De nye strømmålerne er ikke annet enn et tidlig ledd i at noen skal tjene mye. Han nekter å få installert en ny strømmåler , som han mener vil være. Nå svarer Varanger Kraft at de vil kutte strømmen, og myndighetene sier. Datatilsynet har også vært skeptisk, men Varanger Kraft er ikke med . Nettkundene får ny strømmåler innen 1. De fleste vil ha plass til den nye måleren i sikringsskapet, som regel er det en strømmåler der fra før.


Statens strålevern fastslår at de nye målerne ikke avgir radiobølger som. Sissel Halmøy mener det ikke er lurt å installere den nye strømmåleren , selv om.

Alle norske hjem skal få installert en ny digital strømmåler (AMS), som gir. NETTAVISEN: I løpet av året skal alle norske husstander ha fått skiftet ut sin gamle strømmåler , med en ny smart strømmåler (AMS). Det er planlagt at alle i Bærum skal få byttet sin strømmåler innen utløpet av 2. Vi vil også påpeke at nye målere vil ikke bare bli. Det er for så vidt ikke smartmåleren jeg ikke vil ha , men den trådløse . Hva hvis jeg ikke vil ha ny måler? Jeg ønsker ikke ny måler - kan jeg slippe?


Dersom den nye strømmåleren er til vesentlig og dokumenterbar ulempe,. Der står det blant annet at nettselskapene har ikke plikt til å installere. NVE vil holde fast ved at nettselskapene som utgangspunkt skal kreve at.


Mindre tap, mindre effekt er nødvendig å produsere, færre nye. Hvorfor får vi en antenne i tillegg til ny måler? Alle nye strømmålere er pålagt å ha denne advarselen.


Det vil nå ikke registreres energiforbruk i måleren. Dette er en skummel utvikling som vi som befolkning kan gi klart utrykk for at vi ikke vil ha. Vi kan si nei til smart metere!


Men disse målerne vil vi ikke ha noen kontroll på.

Vil ha ny standard i alle elektroniske pasientjournaler. Det er anslått at innføringen av de nye strømmålerne vil koste milliarder. Men i strømnettet kan vi ikke ha kø, da brenner ledningene opp.


Dag Hauffen nekter NTE å montere ny strømmåler hjemme hos seg. I tettbygde strøk vil målerne i flere hus koble seg sammen i et radionett og sende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg