fredag 8. juni 2018

Jord til torvtak

I Norge har vi lange og gode tradisjoner med bruk av torvtak. Når det gjelder valg av type torv eller jord , er meningene minst like mange som . Jord til vedlikehold av torvtak , skråninger og naturtomter. Kompostert og ferdig omdannet jordblanding som holder på næringsstoffer og fuktighet.


Alternativt kan det legges et lag med komprimert jord nederst, deretter . Med vår spesialkompetanse på området har vi utviklet vår egen jordblanding til torvtak.

Jordblanding til torvtak l Green Viking. Gress på taket - mer en bare bonderomantikk. Torvtak har vært brukt i Norge lenge, og det er sammen med flistak det. Vi leverer torvtakt til private og bedrifter - Torvtak fra oss er lett å legge og vi har gode informasjonsbrosjyrer for . Ingen torvtak er helt vedlikeholdsfrie. Det er med torvtak som med en plen.


Torvtak betegner et tak som er tekket med torv på en vanntett undertekking, i eldre tid som regel. Tak kan ha vært tekket med never og jord i uminnelige tider. Frøblanding for torvtak kg.

Beregnet til torvtak og der det ønskes en naturfrøblanding. Jeg skal legge torvtak på et hus til someren, men er ikke sikker på. Fossli AS med tilhørighet på Frosta i Nord- Trøndelag, er en bedrift med produksjon av torv- og jordprodukter. Utførlige opplysninger om torvtak finnes forøvrig i NBI Byggdetaljblad 544. Slik bygger du opp et torvtak.


Nittedal Torvindustri AS har levert veksttorv til gartnerier og hageeiere i over år, samt torv til torvtak i mange år. Leverer torvtak i alle varianter i hele Norge. I rapporten vurderes muligheter . Men hva er egentlig et torvtak ? Tradisjonelt besto oppbyggingen av . Jorda gjennomgår regelmessige analyser og kontroller for å sikre jevnt høy kvalitet . PLENJORD Vår plenjord er jord , som er tilsatt ekstra med san og er den som navnet tilsier det som.


TORVTAK Vi produserer også torv til torvtak. Bio-Tak er et alternativ til tradisjonelle torvtak , tradisjonelle torvtak er ofte tunge å legge. For nesten ti år siden ble Engerdal Torvtak startet, og siden den.


Jeg har nå mer jord til disposisjon, enn jeg har rukket over foreløpig i år, . Publikasjonstype: Egne utgivelser. Avdeling: Bioforsk Jord og .

Hvert år produserer de rundt 400. Torvtak gir et solid og flott tak , samtidig som det holder godt på vannet og forsinker avrenning til drenering . Bestilte plenjord og plantejord. Jeg fikk bare sand med lite jord i, slik at plenen ble veldig dårlig og jeg måtte kjøpe jord fra butikken til plantene mine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg