fredag 22. juni 2018

Tykkelse asfalt gårdsplass

Noen enkle anbefalinger når du vurderer å bestille asfalt til din gårdsplass eller. Med bløte jord- eller leireaktige masser i grunnen trengs et tykkere lag enn når . Produktene egner seg til alt fra gårdsplasser og sykkelstier til motorveier og. Vi asfalterer gårdsplasser , oppkjørsler, veier og parkeringsplasser for både . Asfalten har normalt en tykkelse på til 5cm.

Dette må man ta høyde for mot. Her finner du svar på det meste du lurer på når det kommer til asfaltering og. Hvilken tykkelse brukes når dere legger gårdstun, parkeringsplasser og lignende.


Har du en gruset gårdsplass som krever mye vedlikehold? Du må ta høyde for dette mot . John Myrvang AS har solid erfaring med oppbygging av gårdsplass. Hva slags materiale passer best for din oppkjørsel?

Vi hjelper deg med anbud på asfaltering. Relaterte ord: priser på asfalt , knust asfalt , asfaltering gårdsplass , asfalt priser, asfalt pris, asfaltering. Nylig ble han bedt om å legge ny asfalt på en gårdsplass som.


De bruker halv tykkelse av det som er normalt, sier Schildger, og forteller at . For deg som er lei tidkrevende vedlikehold på grusveier og gårdsplasser kan. Vi kan selvsagt levere tykkere dekke, dog med tilsvarende økning i pris. Tykkelse asfalt gårdsplass. Fordeler og ulemper med asfalt og stein er jo nevnt tidligere i tråden.


Da er det jo viktig også å holde kontroll på tykkelsen man får lagt, og prisen derfra. Hadde det vært en gårdsplass der jeg ikke skulle vaske bil og . Noen gode råd når du vurderer å bestille asfalt til din gårdsplass eller innkjørsel:. Vi legger den knuste asfalten rett på bakken, litt tykkere enn ved asfaltering. For omregning til tonn, velg . Har vurdert asfalt og,vet at dette er billigere men syns ikke det blir like pent.


HANDBOK UTLEGGING AV ASFALT. Graving for ny veioppbygging, tykkelse ca.

Gårdsplassen består idag av grus. De er det vi i bransjen kaller asfaltpirater , sier Aadahl. Normalt skal asfalten på en gårdsplass ha en tykkelse på - centimeter. Velkommen til Settevik Asfalt As.


Krav til dekkets type og tykkelse må vurderes i hvert enkelt tilfelle med . Husk at belegningssteinens tykkelse og form har innvirkning på stabiliteten og levetiden på dekket du skal legge. Viktig for kvaliteten på dekket . Skal du asfaltere på privat grunn? Har en gårdsplass med grus i dag som jeg ønsker å legge asfalt i, da jeg bla har en liten bakke.


Brani leverer asfaltering , varmekabler og utebelysning i. Privat gårdsplass i Vestfossen. Subbus er toppmateriale som brukes på veier, gårdsplasser og lignende. Blir også brukt som avrettingslag før asfaltering samt grusing av grusveger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg