torsdag 28. juni 2018

Renovere torvtak

Torv på never har ved siden av spontak trolig vært det vanligste tekkematerialet i gammel tid. Slik skal det vedlikeholdes. I Norge har vi lange og gode tradisjoner med bruk av torvtak.


Opprinnelig var torven takets isolasjon. Samtidig var og er det også viktig med .

Torvtaket er en lite krevende bygningsdel. Setter du av noen timer til vedlikehol belønner det deg med lang og tro tjeneste. Har du et gammelt torvtak som sårt trenger fornying, kan Toftemo Naturtorv komme til unsetning.


Vi tilbyr renovering og reparering av eksisterende torvtak , med . Vi hjelper deg med anbud på torvtak. Få anbud på torvtak i Sogn-og-fjordane. Jeg planlegger å renovere torvtaket på mitt sel på fjellet, ettersom dette nå har.

Etterspørselen etter rehabilitering og reparasjon av torvtak blir større og større. Mangler: renovere Best eller billigst? Grunn- og muringarbei pussing av mur, vinduer og dører montering, snekring,ikke bærende skillevegger. Et torvtak krever generelt mer vedlikehold enn andre tak. Oppretting gammelt tak, klargjøring til torvtak på sommerhus Averøy.


Enten du skal bygge nytt, bygge ut, reparere, renovere hus, hytte, garasje, . Antikvarisk slutbesiktning av renovering av tak på Flakabergs- stugan på. Byggnadens vass- och torvtak , har under lång tid varit i behov av renovering. Det viktigste med et torvtak er det naturlige. Fargene som går i ett med naturen. Dype røtter som suger til seg næring og tåler det skiftende været på . Att lägga ett torvtak är faktiskt enklare än man skulle kunna tro, och roligt.


Huvudbild - Protan torvtak. Ikon - renovering Ikon - nybyggnad . Berg och brykt utför montering av torvtak. Stuga med torvtak i Gunnebo.

Photo: Kalmar läns museum. Från renoveringen av Gladhammars kyrka. Mange av hyttene ved Sauda Skisenter har torvtak. Kommunestyret: Ja til renovering – nei til seks andre prosjekt. Du kan lese om huset som byttet fra torvtak til takstein, de fødende i Bergen som har fått nytt.


Les om mer om renoveringen og hva som ble løsningen . Vill man emellertid lägga ett traditionellt torvtak finns bara ett sätt: med näver och torv. Torven som användes vid den senaste renoveringen av Kyrkhultsstugan . RAPPORT ÖVER ÅTGÄRDER VID RENOVERING. Ett vackert grönt tak höjer en fastighets helhetsintryck.


Detta fuktspärrsystem passar perfekt om en renovering av ett befintligt torvtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg