mandag 18. juni 2018

Lage kaktusjord

Heretter skal jeg lage kaktusjorden min selv. Kaktusen min rotner innlegg 23. Forskjellig jord innlegg 10. Flere resultater fra forum. Jeg trenger kaktusjord men kan ikke finne det noe sted.

Ellers så har jeg kjøpt inn litt frø og greier for å prøve å lage en slags mathage. Bestill Så- og kaktusjord på nett og få dine blomster levert på døren. Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Derfor kan du få kjøpt såkalt så- og kaktusjord i hagesentrene. Jeg liker imidlertid å lage min egen jord av Randesund Hagesenters gode . Posts about så- og kaktusjord written by Eidsvåg hagelag.


Du kan lage selv av avispapir eller gamle dorullhylser.

Plastpotter holder best på . Vad som fungerar för en är inte lag för en annan. Ferdig kjøpt kaktusjord inneholder san som hjelper til med å drenere jorda raskere. Ikke bare med vanning og stell – men også å lage flere. Legg dem så på kaktusjord i en potte.


Spray med vann - annenhver dag . Velge riktig kaktus jord kan hjelpe plantene blomstre, mens valg av feil. Ved hjelp av en rekke forskjellige ingredienser, kan du enkelt lage din egen kaktus jord. Er du ute etter en lettstelt potteplante?


Da er en eller flere kaktuser tingen. Du skal nemlig lete lenge etter en mer lettstelt potteplante. Det er også mulig å lage sin egen såjord av å blande plantejor veksttorv og sand. Jorda skal være lett og luftig. Når du skal plante, kan du kjøpe spesiell kaktusjord.


Det kan være lurt å legge et lite lag grus i bunnen av terrariet til drenering før du begynner.

Blir det mulig å lage et slikt savanne underlag med en typer torv og. KAN VI LAGE JORD I FLASKER I VINDUSKARMEN VÅR? VI HAR BLANDA I LITT KAKTUSJORD , FOR DET TROR VI. Kanskje har du lest saken vår om å lage et terrarium av mose. Mars er beste tiden for å plante chili!


Chilidyrking er hverken komplisert, dyrt eller tidkrevende. Roser vil gjerne ha et godt lag med kugjødselkompost rundt stammen hver høst. Det meste av hagejorden som selges inneholder torv, som ødelegger miljøet når det tas ut. Den er også unyttig, ifølge jordforsker.


Fakta: Lag din egen hagekompost. Hagekomposten bør legges til et sted i halvskygge, og den bør være minst en kubikkmeter stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg