torsdag 21. juni 2018

Fjøsinnredning sau

Tallefjøs til sau med hevbare grinder. Innredning til sau og geit. Med vår erfaring fra andre typer produksjoner, har vi tatt inn nye produkter i velprøvde materialer i småfefjøs. Fjøssystemer har på kort tid blitt en ledende leverandør av innredning og utstyr til sau og geit. Du har ingen produkter i handlekurven.


Våre produkt er solide og holdbare, laga for å tåle tøffe miljø!

Betongsåle med innredning oppå. Lettgrinder til sau og storfe. Komplette sorteringsanlegg. Sauvekter, digitale med mulighet for avlesning av elektroniske øremerker. For å oppnå god helse og dyrevelferd i sau - og geitebesetningen er det viktig at driftsbygninger og innredning er tilpasset dyrenes behov og naturlige atferd.


Med oppdelte eteplasser har hver sau sin eteplass, og det blir ro under fôring og eting. Dyrene kan låses fast i fronten. Med langsgående eteåpning kan antall . På jakt etter rimelige løsninger?

Vi har de gode løsningene for tre innredning til sauehold. Rimelige løsninger kontra stål innredning. Skal begynne med sau til høsten, har vært drevet med sau her på gården. Har ingen innredning bortsett fra en del grinder og forhekker, men . Grobakken Landmek AS i Rogne i Valdres selger i hovedsak innredning og utstyr til dyrehold av ulike slag, samt div.


Større løsdriftsfjøs er på vei inn i Norge, og Husdyr Systemer leverer individuelt tilpassede løsninger som gir . Hun bød på blant annet kuinnredning for kyr, grisinnredning for åtte avlspurker, innredning for geit og sau , skinnebaner, matebord til . Alvdal jff ønsker velkommen til. Ett av argumentene mot plastgolv til sau er glatthet og sklisikkerhet. Plastgulvet har ingen skarpe kanter og et større overflateareal enn . Nå har vi det beste sortimentet for alle sauefjøs. Se produktnyhetene fra fjøset til produktsjef Anders. Hos oss finner du et bredt og rimelig sortiment av galvanisert fjøs- og stallinnredning, fôrhekker og grinder for deg som har hest, storfe, sau eller hund.


Tekniske løsninger og husdyras . Mindre permanent innredning. De satser på god avkastning av rasen norsk kvit sau. Ta kontakt for en gjennomgang.


Alt innen innendørsmekanisering for landbruk og husdyr. Felleskjøpet har innredning og utstyr for storfe, fjørfe, ventilasjonsutstyr, gjødselhåndteringsutstyr,.

Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett. Nå er vi i full gang med å montere innredning i fjøset. I går hentet Sjur en liten gjeng med sau som vi har kjøpt av Andreas Groseth, vi var . Torsdag falt ti drektige sauer gjennom et nytt fjøsgulv og ned i. Han skiftet innredning i sauefjøset i fjor høst, og valgte innredning av samme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg