mandag 18. juni 2018

Cannabis frø lov

Det er ulovelig, men det er alikevell lov ? Importering av cannabisfrø innlegg 30. Jeg synes det er på høy tid å få . Cannabisfrø til Norge innlegg 18. Har bestilt hamp frø , var det dumt?


Flere resultater fra freak.

Dyrking av cannabisplanter er forbudt etter Forskrift om narkotika, §og import av cannabisfrø ulovlig i henhold til Forskrift om såvarer, § 28. SVAR: Hei Ja, innførsel av cannabisfrø rammes av forskrift om såvarer § 28: Innførsel og omsetning av frø av planter, som inneholder narkotiske. Noen som vet om narkohunden markerer på cannabisfrø ? Hverken legemiddelloven eller narkotikaloven forbyr cannabis frø.


I legemiddelisten er faktisk cannabis frø oppført som lovlig handelsvare. Forøvrig mener jeg at dette burde være lov til eget bruk. Da kommer det helt ann på om man er så heldig å på potente cannabisfrø , eller vanlig industrihampfrø . Tollvesenet har hatt en enorm nedgang i cannabisbeslag i Oslo og Akershus.


Samtidig har de aldri tatt så mange forsendelser med cannabisfrø.

Mannen forklarte i retten at han dyrket cannabis fordi han ikke fikk. Ifølge tiltalen bestilte kvinnen i alt cannabisfrø i tre ulike forsendelser fra Nederland og Storbritannia. I retten nektet kvinnen for at det var hun . Det norske cannabismarkedet er dominert av importert hasj, som ofte er av dårlig kvalitet.


Frø er billig, men alt det andre koster. De sa at det _ikke_ var lov å importere frø siden det kommer under. Er ikke lovlig å importere fuglefrø heller nei (som også er cannabis - frø ). Og jeg kan love deg at om politiet skulle finne noen cannabisfrø og ingenting annet vil saken bli henlagt, eller i verste fall føre til en bot på en . Hei Er cannabis frø lovlig i Norge ogeller Danmark? Kvinne, år fra Hedmark.


I tillegg ble gårdbrukeren dømt for innførsel av cannabisfrø fra. Industrihamp med skall er svært næringsrikt frø , som er rikt på. I Norge er det kun lov å selge hamp som ikke er spiredyktig. I mannens pc-veske fant tollerne 1cannabisfrø liggende løst.


Hei, er det noen lov som regulerer hva som kan bestilles av frø fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg