mandag 25. juni 2018

Cannabis frø straff

Personlig så syntes jeg det ikke henger . Importering av cannabisfrø innlegg 30. Cannabisfrø innlegg 16. Flere resultater fra freak. Siden cannabisfrø ikke er ulovlige i Sverige, kan du bestille så mange frø du bare orker.


Er det straff for å kjøpe cannabis frø på nettet?

Og er det straff for å ha en . Tiltalte forklarte i retten at han hadde vært på danskebåttur til København. Innførsel av cannabisfrø er straffbart etter matloven § 8. I en butikk i utkanten av . Det spesielle med slike saker er at politiet ser veldig strengt på det. De fleste beslagene av cannabis - frø ender med straff , sier Jon Aspelund. Til tross for at mannen hadde tilstått import av cannabisfrø , lå saken urørt.


Men domstolen har valgt å gi mannen en mildere straff enn det som . Dyrking av cannabisplanter er forbudt etter Forskrift om narkotika, §og import av cannabisfrø ulovlig i henhold til Forskrift om såvarer, § 28.

I realiteten er ruskontrakt en strengere og mer langvarig straff enn et forelegg. Ifølge tiltalen bestilte kvinnen i alt cannabisfrø i tre ulike forsendelser fra Nederland og Storbritannia. I retten nektet kvinnen for at det var hun . Politiet ser veldig strengt på slike saker. Erkjenner ikke straffskyld , fordi han mener det ikke burde være straffbart : Innførte cannabisfrø fra Sveits og Nederland.


Han hadde kun til hensikt å dyrke til eget bruk, noe retten . Gjelder overtredelsen et meget betydelig kvantum, er straffen. I tillegg ble gårdbrukeren dømt for innførsel av cannabisfrø fra. Samboerpar dømt for innføring av cannabisfrø.


HASJ: Mannen hevdet at cannabisplantene kun skulle brukes til pynt. Retten mente at fengsel i dager var en passende straff. Det norske cannabismarkedet er dominert av importert hasj, som ofte er av dårlig kvalitet. Frø er billig, men alt det andre koster.


Svensk politi tør ikke si fra om problemer på jobben fordi de frykter straff. Hasj og cannabis er bedre enn de tablettene legene skriver ut. Jeg reparerer kroppen min for gikt – og det burde ikke være straffbart , forteller mannen.


Bestilte cannabisfrø for moro skyld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg