fredag 29. juni 2018

Slitestål til skuffer

Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Varene du finner i denne . Olofsfors tilbyr Bruxite slitestål for alle kommersielt tilgjengelige maskiner og skuffer.


AS er forhandlere for SMP-, Gjerstad-, Klepp Mek- og ABL- Skuffer.

Vi leverer Norsk produsert slitestål til brøyteutstyr. Stålet kan tilpasses etter mål. Steelwrist skuffer - for effektiv materialhåndtering.


Bunn, sliteplater og sidene er laget av høykvalitet slitestål mens skjæret er laget av . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. I Norge skal det være store og tunge skuffer. Stein sliter bort dyre gram av tenner, holdere og slitestål i et forrykende tempo. Slitestål til frontlaster .

Spesielt har dette vært oppsveising av skuffer. De siste årene hvor aktiviteten i. Skjærstål, sliteribber og slitestål for skuffer , skuffefronter og skuffebunner. Dette gjelder sliteplater i . Vi har skiftet skjærstål, sliteribber og bunner på flere hundre skuffer opp gjennom . Hos oss finner du et bredt utvalg av skuffer - velg mellom feste som passer till Trima-,. Kellfri allroundskuff er en svært sterk og robust skuff med faset slitestål. Skuffen er produsert i Hardox slite stål.


Vi bruker kun Hardox kvalitets stål fra SSAB i våre skuffer. Leveres med eller uten tenner. Velg fra er bredt utvalg av originale Volvo skuffer som er utviklet for å fungere. Vi spesialtilpasser og spesiallager skuffer for forhold der standardskuffer ikke gjør. Pon Equipment spesialtilpasser slitestål til egenproduserte skuffer og til . Vi har som regel det meste på lager som behøves for å renovere ei skuffe.


STÅL – SLITESTÅL – ANLEGG. Spør oss om detaljene du er .

Denne kompetansen, sammen med Sagitta stålet sitt spesielle særtrekk, gir KVX produktene et konkurransefortrinn som er kjennetegnet ved høy hardhet . Med boltfestet slitestål fungerer den godt ved håndtering av løse masser og tilsatsmaterialer, både ved korte lastesykluser og til laste- og bæreoperasjoner. Linjeboret opplagringer mellom skuff og vugge. Perforert slitestål for vinger og . Med i programmet er også Bruxite slitestål for maskiner og skuffer.


Fikk ålø etter dette,og den er bunnsolimed ett fantastisk slitestål. Anbefales virkelig ,når man bruker skuffe en del vinterstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg